Αναζητείται από την αστυνομία ο δράστης της επίθεσης – Βρέθηκε το ρόπαλο

Τελευταία ενημέρωση 16:50

Στόχος επίθεσης έγινε χθες το βράδυ ένας 31χρονος άνδρας στην Κίσαμο από έναν 21χρονο.

Ειδικότερα την ώρα που βρισκόταν στον δρόμο με το αυτοκίνητό του, ένα άλλο αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και του έκοψε τον δρόμο.

Στη συνέχεια ο 21χρονος οδηγός που είχε κλείσει τον δρόμο στον 31χρονο, φέρεται ότι βγήκε από το αυτοκίνητό του και κρατώντας ένα ρόπαλο στο χέρι, τον απείλησε και στη συνέχεια του έσπασε το παμπρίζ του οχήματος με αποτέλεσμα από τα θραύσματα να τραυματιστεί ελαφρά ο 31χρονος.

Στη συνέχεια ο φερόμενος δράστης έφυγε και από τότε αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί του Α.Τ. Κισάμου και της Ασφάλειας Χανίων έκαναν έφοδο στο σπίτι στο οποίο διαμένει και μέσα στο αυτοκίνητό του βρήκαν το ρόπαλο, αλλά ο ίδιος είναι άφαντος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το περιστατικό εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση ο δήμος Κισσάμου:

“Η δημοτική αρχή Κισσάμου καταδικάζει την επίθεση εις βάρος του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουρίου

Η Δημοτική Αρχή Κισσάμου σύσσωμη καταδικάζει με τον πιο έντονο και  κατηγορηματικό τρόπο την «μαφιόζικη» επίθεση σε βάρος του προέδρου του πολιτιστικού συλλόγου Μουρίου κ. Ζαχαρία Κορναράκη.

Τέτοιες πρακτικές και συμπεριφορές δεν μπορούν να γίνονται αποδεκτές με κανένα είδους ελαφρυντικό. Είμαστε αδιακρίτως αντίθετοι απέναντι σε τέτοια φαινόμενα εκφοβισμού, βίαιες συμπεριφορές και απειλές.”

Τ.Λ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook