Τα Χανιά δεν έχουν χρόνο για… ανάσες, καθώς ακολουθεί ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι, την Τετάρτη (09/03, 15:00) με την Κηφισιά, στην Καισαριανή.

Ετσι, την Καθαρά Δευτέρα η χανιώτικη ομάδα προπονήθηκε στη Μοναχή Ελιά και το βράδυ αναχωρεί η αποστολή για την Αθήνα. Σε αυτή λόγω προβλημάτων της τελευταίας στιγμής δε θα βρίσκεται ο πρώτος σκόρερ Αντμίρ Μπαΐροβιτς, καθώς και ο “λυτρωτής” στο ματς με την Επισκοπή, Κόλα. Από την άλλη επιστρέφουν οι Μασούρας, Τριανταφυλλάκος και Κογιέτε.

Στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου βρίσκονται οι Κατσιμήτρος, Κουτζαβασίλης, Φόμπι, Καμαρά, Κογιέτε, Πατάπης, Τσαμούρης, Ζιούλης, Καψάλης, Παντεκίδης, Μασούρας, Τριανταφυλλάκος, Νικόλης, Παναγιωτούδης, Καλαϊτζάκης, Κάρλος, Βασιλόγιαννης, Βάρκας, Κολλάς, Παράνο.

Η ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής:

Καθαρά Δευτέρα στο γήπεδο! Η δουλειά συνεχίζεται για την ομάδα μας, που αφήνει πίσω της το παιχνίδι με την Επισκοπή και κοιτάζει το εκτός έδρας που ακολουθεί με την Κηφισιά (09/03).

Το πρωί το πρόγραμμα είχε προπόνηση στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς και αποκατάσταση για όσους έπαιξαν την Κυριακή (06/03). Το βράδυ θα αναχωρήσει η αποστολή για την Αθήνα.

Καλή Σαρακοστή σε όλο τον κόσμο!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook