Παρότι έγιναν εργασίες από την Περιφέρεια Κρήτης, μόλις δύο χρόνια πριν, ο περίφημος ΒΟΑΚ λίγο πριν την έξοδο για Ηράκλειο, έχει υποστεί επικίνδυνη καθίζηση με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος.

Επικίνδυνη παγίδα για τα διερχόμενα αυτοκίνητα που διασχίζουν καθημερινά την εθνική οδό Ηρακλείου – Χανίων, αποτελεί το οδόστρωμα λίγα μέτρα πριν την έξοδο για την Λεωφόρο Κνωσσού που οδηγεί στο Ηράκλειο.

Το οδόστρωμα έχει υποστεί πολύ σημαντική καθίζηση με αποτέλεσμα η οδήγηση και ειδικά στις ταχύτητες που αναπτύσσονται στην εθνική να είναι πολύ επικίνδυνη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στον συγκεκριμένο δρόμο (και σε ένα ακόμα μεγαλύτερο κομμάτι του ΒΟΑΚ) η Περιφέρεια Κρήτης είχε προχωρήσει σε εργασίες βελτίωσης του οδοστρώματος και συγκεκριμένα την περίοδο του πρώτου lockdown τον Απρίλιο του 2020 με αποτέλεσμα να θεωρείται καινούργιος ο δρόμος.

Στην πράξη όμως αποδεικνύεται το αντίθετο καθώς όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες και το video που δημοσιεύει το Flashnews.gr το συγκεκριμένο σημείο του ΒΟΑΚ έχει υποστεί σοβαρή καθίζηση με αποτέλεσμα όσα οχήματα κινούνται επί της Εθνικής Οδού να κινδυνεύουν με… τούμπα αφού έχει πάρει επικίνδυνη κλίση.

Μάλιστα σε επικοινωνία που είχε με το Flashnews.gr αναγνώστης επισήμανε την επικινδυνότητα του δρόμου για τους οδηγούς, σε καθημερινό επίπεδο μιας και μιλάμε για έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Κρήτης όπου περνούν εκατοντάδες Ι.Χ. αλλά και βαρέα οχήματα ενώ ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες κινδύνευσε με ατύχημα καθώς από το τράνταγμα του φορτηγού έπεσε το φορτίο στον δρόμο με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος φόβος σε συνδυασμό με την κακοκαιρία που κάνει το οδόστρωμα ακόμα πιο ολισθηρό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook