Δεν έπεσε κάτω και δεν αποτέλεσε ένα… αδιάφορο γεγονός, η υπερ-προβολή εκ μέρους της δημοτικής αρχής για τα βραβεία που έλαβε προ ημερών περί “έξυπνης πόλης”.

Η υπερ-προβολή που έλαβε, εκ μέρους της δημοτικής αρχής, το συγκεκριμένο γεγονός έτυχε αυστηρής κριτικής από την αντιπολίτευση στο πλαίσιο του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας (14/3).

Την  πιο αυστηρή κριτική κρίτική άσκησαν οι επικεφαλής παρατάξεων Τάσος Βάμβουκας, Νίκος Βουρλάκης, Σεραφείμ Ρίζος αλλά και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος (πρώην της παράταξης Δαμιανάκη) Μύρων Γιακουμογιαννάκης.

Εκτός από την κριτική για υπερπροβολή του ζητήματος, ασκήθηκε κριτική και για τα “πολλά άτομα που ακολούθησαν, εκ μέρους δήμου Χανίων, την αποστολή στην Αθήνα για την παραλαβή των βραβείων”, γεγονός που θα είχε συνέπεια στα …ταμεία του δήμου.

Απάντηση σε αυτή την κριτική έδωσε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Τάσος Αλόγλου που μεταξύ άλλων, τόνισε ότι κάποιοι δεν ακολούθησαν την αποστολή με έξοδα του δήμου και συγκεκριμένα οι τέσσερις από τους εννέα συνολικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook