Ένα ολιγοήμερο ταξιδάκι στην Κρήτη έκανε το περασμένο Σάββατο ο Χρήστος Χολίδης, που βρέθηκε στο Ρέθυμνο για να τραγουδήσει στους θαυμαστές τους. Ο γνωστός ερμηνευτής εμφανίαστηκε στον ετήσιο χορό του Αθλητικού Όμιλου Ασή Γωνιά και ξεσήκωσε το κοινό με τα τραγούδια του.
 
Μετά τους αγωνιστικούς χώρους, η ομάδα του Αποκόρωνα επιχείρησε να “κακομάθει” τους φιλάθλους της και στην καλή διασκέδαση και να τους δώσει μια ευχάριστη ανάπαυλα στην καθημερινότητα τους.
 
Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, ο Χρήστος δεν ταξίδεψε μόνος του, αλλά μαζί με την αγαπημένη του Δούκισσα Νομικού, η οποία όμως θέλοντας να κρατήσει χαμηλό προφίλ δεν τον συνόδεψε στην εμφάνισή του στο “Gerani Pallace”. Όπως αποκάλυψε άνθρωπος που βρέθηκε στην εκδήλωση η Δούκισσα δεν ήταν μαζί του στον ετήσιο χορό, αλλά υπήρχαν πληροφορίες πως ήρθαν μαζί στο νησί κι εκείνη είχε μείνει στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί.

 
Το σίγουρο, πάντως είναι ότι ο Χρήστος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού, αλλά και των εκλεκτών καλεσμένων που βρέθηκαν εκεί, ανάμεσά στους οποίους ήταν οι βουλευτές Χανιών Ευτύχης Δαμιανάκης και Λίστα Κουρουπάκη και ο γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης Γύπαρης Κώστας.
 
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

 
(Tlife, φωτογραφίες: γραφείο Τύπου Αθλητικού Όμιλου Ασή Γωνιά)