Με πρωτοβουλία του προέδρου του Αετού Ανωγείων παπά-Ανδρέα Κεφαλογιάννη
θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου συνάντηση όλων των προέδρων των Κρητικών ομάδων της Δʼ Εθνικής, στα Ανώγεια.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 το βράδυ της Πέμπτης, με τους εκπροσώπους των ομάδων να συζητούν για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ερασιτεχνικά σωματεία.
Ο παπά- Ανδρέας Κεφαλογιάννης έκανε το κάλεσμα προς τους ομολόγους τους την περασμένη Κυριακή από την Επισκοπή, στο περιθώριο του αγώνα των δυο ομάδων και όπως τόνισε στο flashnews.gr ο πρόεδρος του Αετού το παρών στη συνάντηση θα δώσουν όλοι ανεξαιρέτως οι πρόεδροι.

Πρέπει να τονιστεί ότι υπόλοιποι εννιά όμιλοι του Περιφερειακού έχουν κάνει κατά το παρελθόν ανάλογες συσκέψεις στις οποίες όμως οι εκπρόσωποι των κρητικών ομάδων απείχαν λόγω απόστασης. Μάλιστα παρών στη συνάντηση της Πέμπτης θα δώσει και ο πρόεδρος Εθνικού Γαζώρου Γιώργος Καλαπόλτης που ως εκπρόσωπος των 9 ομίλων θα ενημερώσει τους Κρητικούς προέδρους για τις έως τώρα πρωτοβουλίες τους. Μάλιστα τη Πέμπτη θα οριστεί και ένας εκπρόσωπος του Κρητικού ομίλου ο οποίος θα συμμετέχει στις από δω και στο εξής συσκέψεις των ομάδων της κατηγορίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook