Τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών που τον τελευταίο καιρό κάνουν συχνά την εμφάνιση του στο στρατόπεδο του Εργοτέλη εμφανίστηκαν στην προπόνηση της Πέμπτης με την οποία οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν την προετοιμασία τους για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας.

Πιο συγκεκριμένα τρεις ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμού από την προπόνηση της Πέμπτης. Ο Ολίσε και ο Λεάλ ένιωσαν κάποιες μικροενοχλήσεις και περισσότερο για προληπτικούς λόγους και προκειμένου μην πιεστούν δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Και αν για τον πρώτο δεν υπάρχει πρόβλημα αφού ούτως η άλλως έχει τεθεί νοκ-άουτ για το ματς με τους Δραμινούς αφού είναι τιμωρημένος , για τον Ουρουγουανό επιθετικό υπάρχει μια ανησυχία καθώς τις τελευταίες μέρες είχε επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε στους προσαγωγούς.

Πιο σοβαρό δείχνει να είναι το πρόβλημα που προέκυψε με τον Μπέτο καθώς ο Βραζιλιάνος μέσος του Εργοτέλη κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και το προπονητικό τιμ της κρητικής ομάδας του συνέστησε άμεσα να αποχωρήσει από την προπόνηση και να ακολουθήσει θεραπεία.

Η κατάσταση του Μπέτο και του Λέαλ θα επανεκτιμηθεί στην προπόνηση της Παρασκευής που ουσιαστικά θα είναι και η καθοριστική για τον Εργοτέλη καθώς το Σάββατο το πρωί θα γίνει ένα χαλάρωμα και όχι προπόνηση σε κανονικούς ρυθμούς.

Στα μεταγραφικά και την Πέμπτη έγινε νέα συνάντηση του προέδρου της ομάδας με τον Νίκο Καραγεωργίου στην οποία έλαβε μέρος και ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ κ. Γιάννης Δασκαλάκης. Ο Πρίττας παραμένει πάντα πρώτος στόχος αλλά εξετάζονται και άλλες λύσεις που έχουν προταθεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook