Για πολλούς μήνες ο Norman Kamaru απέφευγε να πηγαίνει στη δουλειά. Δεν τον κάλυπτε πια η αστυνομική υπηρεσία, καθώς προοριζόταν για… κάτι περισσότερο. Τον Απρίλιο του 2011 ένα βίντεο έκανε τον γύρο του κόσμου, με τον αστυνομικό να τραγουδά και να μιμείται την προφορά μίας Bollywood επιτυχίας.

Από εκείνη τη στιγμή απέκτησε χιλιάδες θαυμαστές και στη χώρα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Ακολούθησαν μία σειρά τηλεοπτικών εμφανίσεων όπου μίλησε για το ταλέντο του και τη ζωή του, βελτιώνοντας σημαντικά την εικόνα του Αστυνομικού Σώματος, ενώ τώρα μία δισκογραφική εταιρεία του προσέφερε συμβόλαιο ώστε να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Οι Αρχές ζήτησαν την ατιμωτική απόλυσή του, ενώ μηνιαίως ο μισθός του ήταν 100 δολάρια. Ο 26χρονος πλέον είναι ελεύθερος να τραγουδά και να δώσει μία ευκαιρία στη μουσική του καριέρα, ενώ όπως λέει ο ίδιος δεν φοβάται την αποτυχία. Μάλιστα, σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπέγραψε με τη δισκογραφική εταιρεία, θα λάβει 100.000 δολάρια!


Όπως μεταδίδει το BBC, ο Norman αισθάνεται ανακουφισμένος που δεν θα ξαναφορέσει τη χακί στολή: «Έπρεπε πάντα να είμαι πειθαρχημένος. Αισθάνομαι ελεύθερος να ντύνομαι με τζιν και μπλουζάκι. Αισθάνομαι άνετος». «Μπορεί να νομίζει ότι θα είναι καλύτερα τώρα που θα ακολουθήσει καριέρα τραγουδιστή, αλλά κάνει λάθος», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Εθνικής Αστυνομίας στο πρακτορείο ειδήσεων AFP.

(real)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook