Το Power Spin και το Bowling στη σειρά των Monitor Games, το Flipper Drop και το Ducklings στη σειρά Go Lucκy είναι τα τέσσερα νέα παιχνίδια τα οποία θα μπορούν να επιλέγουν από την ερχόμενη Τρίτη για να δοκιμάζουν την τύχη τους, όσοι επισκέπτονται τα πρακτορεία της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Τα νέα παιχνίδια έρχονται να προστεθούν στις εικονικές και πραγματικές κυνοδρομίες (Monitor Games) και στα παιχνίδια τύπου Go Lucky (balloons και Goal) που είναι ήδη διαθέσιμα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Μάλιστα, στο εννιάμηνο του 2011 τα παιχνίδια αυτά πραγματοποίησαν τζίρο 119,35 εκατ. ευρώ (105,68 εκατ. ευρώ τα monitor games και 13,67 εκατ. ευρώ τα Go Lucky).

Το Power Spin είναι ο γνωστός και δημοφιλής τροχός, που σε κάθε περιστροφή του ο σταθερός δείκτης ορίζει έναν νικητήριο αριθμό. Ο τροχός περιέχει 24 αριθμούς χωρισμένους σε πέντε ζώνες διαφορετικού χρώματος και με διαφορετικό πλήθος αριθμών.

Ο παίκτης μπορεί να συμπληρώσει το ειδικό κουπόνι, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις διαφορετικούς τύπους στοιχηματισμού ή και συνδυαστικά, προβλέποντας τον νικητήριο αριθμό, τη ζώνη ή τις δύο ζώνες που θα περιέχουν τον νικητήριο αριθμό και τον λήγοντα του νικητήριου αριθμού.

Ο αγώνας Bowling είναι μεταξύ δύο παικτών, όπου ο καθένας έχει δύο ευκαιρίες, ώστε να ρίξει τις 10 κορύνες. Αν ρίξει και τις 10 κορύνες με την πρώτη βολή έχει κάνει Strike, ενώ αν τα καταφέρει με τη δεύτερη έχει κάνει Spare. Στη συνέχεια ακολουθεί και ο δεύτερος παίκτης.

Στόχος τους είναι να κάνουν Strike ή να ρίξουν το μεγαλύτερο αριθμό κορυνών πετυχαίνοντας μεγαλύτερη βαθμολογία. Ο παίκτης μπορεί να στοιχηματίσει ανάμεσα σε τρεις διαφορετικούς τύπους στοιχηματισμού, προβλέποντας το ακριβές σκορ, το άθροισμα κορυνών και το τελικό αποτέλεσμα.

Τα παιχνίδια είναι προκαθορισμένης απόδοσης. Ο παίκτης γνωρίζει εκ των προτέρων ποια είναι τα πιθανά κέρδη του, ενώ παράλληλα του προσφέρονται δυνατότητες για να πολλαπλασιάσει τα πιθανά κέρδη του. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε περισσότερες από μία κληρώσεις με τις ίδιες προβλέψεις συμπληρώνοντας το πεδίο των συνεχόμενων κληρώσεων.

Τα καινούρια παιχνίδια Flipper Drop και Ducklings έρχονται να συμπληρώσουν την γκάμα των παιχνιδιών της σειράς GO LUCKY που παίζονται στις ατομικές οθόνες ΤΑΧ, οι οποίες υπάρχουν στα πρακτορεία.

Το Flipper Drop είναι βασισμένο στο γνωστό παιχνίδι φλιπεράκι. Ο στόχος του παίκτη είναι να προβλέψει τα σημεία που θα χτυπήσουν οι μπάλες ή και τις τρύπες/οπές που θα καταλήξουν. Όπως και στα άλλα παιχνίδια GO LUCKY (Balloons, Goal, Crazy Bingo), το ελάχιστο κόστος συμμετοχής είναι 0,10 ευρώ ενώ ο παίκτης μπορεί να συμμετέχει με τη μέγιστη αξία των δύο ευρώ αυξάνοντας αντίστοιχα την αξία των αποδόσεων του.

Το Ducklings είναι ένα εικονικό παιχνίδι «άμεσης κλήρωσης», το οποίο εκτυλίσσεται σε ένα περιβάλλον λούνα παρκ, όπου ο παίκτης στοχεύει τις πάπιες στην οθόνη, ώστε να αποκαλυφθούν οι νικητήριοι αριθμοί. Ο παίκτης εισάγει τη νέα κάρτα παίκτη της ΟΠΑΠ και επιλέγει το παιχνίδι Ducklings. Διαλέγει 6 αριθμούς από τους 60, ενώ έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την τυχαία επιλογή αριθμών από το σύστημα και την αξία του στοιχήματος.

Στη συνέχεια, επιλέγει 6 πάπιες οι οποίες καθορίζουν τη νικήτρια στήλη. Στόχος του παίκτη είναι να προβλέψει σωστά και να αντιστοιχήσει τους 6 αριθμούς της επιλογής του, με αυτούς που θα αποκαλύψουν οι πάπιες - στόχοι. Τα κέρδη εξαρτώνται από το πλήθος των επιτυχιών και την αξία του στοιχήματος. Ο παίκτης μπορεί να συμμετέχει ποντάροντας μέχρι 1 ευρώ αυξάνοντας αντίστοιχα την αξία των αποδόσεων του.

(in.gr)