Έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση του ο Στέργιος Κουφός και οι παίκτες του ΑΓΟΡ θα προσπαθήσουν να προσθέσουν στο «σακούλι» τους την τέταρτη νίκη τους στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ των ανδρών το Σάββατο στις 4.30 μ.μ στο Κλειστό «Μελ. Μερκούρη» με αντίπαλο τον Πανιώνιο που ισοβαθμεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό.

Το ματς είναι αρκετά δύσκολο κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος αλλά ο ΑΓΟΡ με καλή ψυχολογία από την εντός έδρας νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με το Μαρούσι θα παλέψει για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και να ανέβει ακόμη πιο πολύ στο βαθμολογικό πίνακα.

Για το ματς με τον Πανιώνιο μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο προπονητής του ΑΓΟΡ Στέργιος Κουφός που τόνισε : «Καταλαβαίνουμε ότι έχουμε δύσκολη αποστολή. Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και έχει κερδίσει τα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει δώσει. Στόχος μας είναι να είμαστε προσεκτικοί ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια αν θέλουμε να είμαστε εμείς οι νικητές. Είμαστε καλά, δεν έχουμε τραυματισμούς και με τη βοήθεια του κόσμου θα κάνουμε τα πάντα για το θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο και στο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» όμως και εμείς και ο αντίπαλος μας, είμαστε πολύ καλύτεροι σε σχέση με τότε».

Το πρόγραμμα

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία του μπάσκετ :

Σάββατο 10/12

4μ.μ : Ηλυσιακός – Κολλοσός Ρόδου
4.30 μ.μ : ΑΓΟΡ – Πανιώνιος
7μ.μ (ΝΕΤ): Καβάλα – Άρης
8.30 μ.μ (ΕΤ3) : ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός

Κυριακή 11/12
12.30 μ.μ : Ολυμπιακός – ΚΑΟΔ
7μ.μ (ΝΕΤ) : Μαρούσι – Περιστέρι

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook