Δύο κρητικές ομάδες, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων και ο ΟΦΗ, θα διεκδικήσουν την άνοδό τους στην Α1 Γυναικών.

Ο ΝΟΧ μετά από την εκτός έδρας νίκη επί του Ιωνικού με 18-4 θα δώσει το παρών στα τελικά διεκδικώντας την επιστροφή του μετά από αρκετά χρόνια στη μεγάλη κατηγορία, ενώ ο ΟΦΗ εξασφάλισε επίσης το εισιτήριο μετά από το 10-6 επί της Ηλιούπολης.

Ο ΝΟΧ στην ενημέρωσή του αναφέρει τα εξής:

Την πρόκριση στα τελικά για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία εξασφάλισε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η ομάδα του Γιώργου Κατσουλάκη θα διεκδικήσει την επιστροφή της μετά από πολλά χρόνια στις πισίνες της Α1 απέναντι στις ομάδες των ΟΦΗ, Ολυμπιακού Αλίμου και ΓΣ Περιστερίου. Το γεγονός αυτό για τον Ναυτικό Ομιλο πιστοποιήθηκε χάρη στην εκτός έδρας νίκη που σημειώθηκε σε βάρος του Ιωνικού με σκορ 18-4. Μια νίκη που όπως δηλώνει και το τελικό σκορ ήρθε με άνεση για τα κορίτσια του ΝΟΧ, τα οποία έχουν ένα ακόμα παιχνίδι να δώσουν την ερχόμενη Κυριακή (3/4), φιλοξενώντας στο κολυμβητήριο Χανίων τον ΟΦΗ.

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 4-18
Διαιτητές: Βόσικας – Καλουζάκης
Οκτάλεπτα: 2-6, 1-1, 0-5, 1-6
Ιωνικός (Θανάσης Τσάλτας): Περράκη, Λυμπεροπούλου Στ., Γερόλυμου, Ελληνιάδη 1, Δενδρινού, Παντελή, Τσένου, Αρβανιτάκη, Ρουμελιώτη 3, Τουρού, Λυμπεροπούλου Γ., Τζωρτζάκη, Γεωργίου, Ζλάτου, Χριστοφοράτου
ΝΟ Χανίων (Γιώργος Κατσουλάκης): Μυλωνάκη, Κουκουράκη, Καραβάνου 2, Φουράκη 6, Κουνδουράκη 4, Σαραβελάκη, Μαυρέλου 2, Σκουμπάκη 1, Μπαλωμενάκη 2, Ζαχαράκη, Πενταράκη 1, Κυριακοπούλου

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ Α2

• Α’ Ομιλος
5η αγωνιστική
ΟΦΗ-ΓΣ Ηλιούπολης 10-6
Ιωνικός-ΝΟ Χανίων 4-18
Βαθμολογία
1.ΝΟ Χανίων 12
-.ΟΦΗ 12
3.ΓΣ Ηλιούπολης 6
4.Ιωνικός 0
Επόμενη αγωνιστική (6η)
Κυριακή 3 Απριλίου
14:30 ΝΟ Χανίων-ΟΦΗ
13:00 ΓΣ Ηλιούπολης-Ιωνικός

• Β’ Ομιλος
5η αγωνιστική
Αρης-ΓΣ Περιστερίου 8-7
Ρεπό: Ολυμπιακός Αλίμου
Βαθμολογία
1.Ολυμπιακός Αλίμου (3) 9
2.ΓΣ Περιστερίου (3) 3
3.Αρης (4) 3
Επόμενη αγωνιστική (6η)
Κυριακή 3 Απριλίου
16:00 ΓΣ Περιστερίου-Ολυμπιακός Αλίμου
Ρεπό: Αρης

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook