Για δεύτερη φορά, ο Μανώλης Σβουράκης πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΜΟΒΙΑΚ επιλέχθηκε να συμμετέχει στον διαγωνισμό της EY, Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς 2021.

Η ΜΟΒΙΑΚ και ο κύριος Σβουράκης, αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση και συμμετείχε στον διαγωνισμό που αναδεικνύει και τιμά ανθρώπους που με το όραμα και τα εφόδια τους καινοτομούν, ηγούνται και αντιμετωπίζουν με επιτυχία τις σύγχρονες προκλήσεις.

Ο θεσμός του EY Entrepreneur Of The Year™ (EOY) είναι ένα από τα υψηλότερου κύρους βραβεία για τους επιχειρηματίες παγκοσμίως, καθώς αναδεικνύει τις αναπτυξιακές προοπτικές της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Μέσω του EY Entrepreneur Of The Year™ (EOY), επιχειρηματίες από περισσότερες από 60 χώρες έρχονται πιο κοντά, τροφοδοτώντας τον επιχειρηματικό κόσμο με τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

Η ΜΟΒΙΑΚ εδώ και 45 χρόνια κάνει το όραμα της πράξη, έχοντας ισχυρή παρουσία στον κλάδο της βιομηχανίας και εμπορίας Πυροσβεστικού και Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Παράλληλα, συνεχίζει την αδιάκοπη αναζήτηση νέων καινοτόμων προϊόντων και συστημάτων, έχοντας ως κύριο γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη και επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται σε πάνω από 110 χώρες με Πλήθος Σχετικών Πιστοποιήσεων, με μεγάλη ποικιλία και απόθεμα προϊόντων ικανό να καλύψει κάθε ανάγκη με γνώμονα την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων.

Στη ΜΟΒΙΑΚ παραμένουμε πιστοί στις θεμελιώδεις αξίες, επιβεβαιώνοντας το Μότο μας:

‘’Αξία στην Ασφάλεια, Επένδυση στην Ποιότητα’’.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook