Το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και ο σχεδιασμός που είναι σε εξέλιξη σε επίπεδο Περιφέρειας Κρήτης, θα βρεθεί στο επίκετρο της παγκρήτιας σύσκεψης που διοργανώνει η ΠΟΕ-ΟΤΑ με όλα τα διοικητικά συμβουλια των συλλόγων εργαζομένων στους Δήμους της Κρήτης. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17/2 στο Ηράκλειο και η σχετική πρόσκληση της ΠΟΕ-ΟΤΑ προιωνίζει έντονες αντιδράσεις.

Χαρακτηριστικά στην πρόσκληση της ΠΟΕ-ΟΤΑ προς όλους τους συλλόγους – μέλη της Ομοσπονδίας στην Κρήτη αναγράφονται τα εξής :

\”Σε συνέχεια του με αριθμ. πρωτ.: 137/1-2-2011 εγγράφου μας όπου σας ενημερώναμε για τις εξελίξεις στη Διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων στην Περιφέρεια Κρήτης, σας γνωρίζουμε ότι με πρωτοβουλία του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη όλων των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων – Μελών της Ομοσπονδίας στην Κρήτη.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 στις 11.00 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου (Ε.Κ.Η.), Δημοκρατίας 10 και είναι απαραίτητη η παρουσία ΟΛΩΝ των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων καθώς θα πρέπει με κάθε τρόπο να αποτρέψουμε τις προσπάθειες ιδιωτικοποίησης μέσω Σ.Δ.Ι.Τ. της Διαχείρισης των Στερεών Αποβλήτων στην Κρήτη, αλλά και την εισαγωγή της καρκινογόνας και πανάκριβης καύσης.\”

Την πρόσκληση υπογράφουν ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook