Για ακόμα μια φορά ο Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της περιοδείας του στο Ηράκλειο ζήτησε εκλογές ενώ επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη κάνοντας λόγο για ανοχή στα καρτέλ αισχροκέρδειας.

Στο Ηράκλειο βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Αλέξης Τσίπρας που πρόκειται μέσα στην ημέρα να συναντηθεί με φορείς τοπικών συνδέσμεων ενώ αργότερα το μεσημέρι θα ακολουθήσει στον Προφήτη Ηλία ανοικτή συζητήση με τον αγροτικό κόσμο του νομού.

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ περίμεναν Βουλευτές του κόμματος στο Ηράκλειο όπως οι Σωκράτης Βαρδάκης, Χάρης Μαμουλάκης, Νίκος Ηγουμενίδης και στελέχη της Τ.Ο. που κατευθύνονται μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα προς το ιστορικό κέντρο της πόλης.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας έξω από το Δημαρχείο Ηρακλείου τόνισε: Οι τροματικτες αυξήσεις στα τιμολόγια της ενέργειας έχουν φέρει σε απόγνωση νοικοκυριά κι επιχειρήσεις σε συνδυασμό με τις αυξημένες τιμές στα καύσιμα, στα βασικά είδη διατροφής αλλά και τα ενοικία. Αυτή η απόγνωση μετατρέπεται σε απελπισία. Η κοινωνία πληρώνει τα σπασμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη που δείχνει ανοχή στα Καρτέλ αισχροκέρδειας ενώ προχώρησε και με πολύ βίαιο τρόπο στην απολιγνιτοποίηση της χώρας. Η χώρα χρειάζεται ένα σχέδιο έκτακτης ενίσχυσης της κοινωνίας. Ζητάμε εκλογές προκειμένου να υπάρξει λύση με προοδευτική κυβέρνηση και προοδευτικό πρόσημο

Στην συνέχεια της περιοδείας του στον νομό Ηρακλείου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατευθύνθηκε στο χωριό Προφήτης Ηλίας όπου συμμετέχει σε ανοικτό διάλογο με εκπροσώπους αγροτικών σωματείων προκειμένου να συζητήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα στ Ηράκλειο:

18:30 Επίσκεψη στο Αρκαλοχώρι

19:30 Σύσκεψη με τους προέδρους του Εργατικού Κέντρου, του Σωματείου Επισιτισμού – Τουρισμού, του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων (Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου)

20.15 Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης (Περιφέρεια Κρήτης)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook