Ο δούκας του Σάσεξ αναμένεται να εκδώσει την βιογραφία του στα τέλη του έτους με αποκαλύψεις για την μητριά του, Καμίλα αλλά και για τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο – Ο Χάρι δεν ανέχεται την Καμίλα και θα την κυνηγήσει, υποστηρίζει η βιογράφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Το χάσμα στις σχέσεις της βασιλικής οικογένειας με τονπρίγκιπα Χάρι και την Αμερικανίδα σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, δεν αναμένεται να γεφυρωθεί, καθώς οαντάρτηςτων βρετανικών ανακτόρων ετοιμάζεται γιαπόλεμο με την μητριάτου,Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς και τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο.

Όπως αποκάλυψε στην Telegraph η βιογράφος τηςπριγκίπισσας Νταϊάνα, Τίνα Μπράουν,Ο Χάρι δεν ανέχεται την Δούκισσα της Κορνουάλης και ενδέχεται να μεγαλώσει η ρήξη του με την βασιλική οικογένεια αφού θα κυνηγήσει την Καμίλα και τον πρίγκιπα Κάρολο στην βιογραφία του, που αναμένεται να εκδοθεί άμεσα.

Η 68χρονη Τίνα Μπράουν, συγγραφέας του βιβλίουDiana Chronicles, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Telegraph με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου της βιβλίουThe Palace Papers, το οποίο αναφέρεται στα σκάνδαλα και τα δράματα τουοίκου των Ουίνδσορ, μετά τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, τον Αύγουστο του 1997. Στην συνέντευξή της ηβιογράφος της Νταϊάναυποστήριξε πως ο37χρονος δούκας του Σάσεξδεν αποδέχτηκε ποτέ την σχέση τηςΚαμίλαμε τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο και δεν θέλει η μητριά του να γίνει βασίλισσα.

Αν και κανείς στην Γηραιά Αλβιώνα δεν περίμενε πως η Δούκισσα της Κορνουάλης θα στεφεί βασίλισσα, όταν ο Κάρολος ανέβει στο θρόνο, η95χρονη Ελισάβετεξέπληξε τους πάντες, όταν στις 6 Φεβρουαρίου στο μήνυμά της για τα70 χρόνια στο θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου, δήλωσε πως επιθυμεί, όταν οΚάρολοςγίνει βασιλιάς η σύζυγος του να λάβει τον τίτλο της βασίλισσας. Τοπαλάτι του Μπάκιγχαμμετά τον γάμο τουπρίγκιπα της Ουαλίαςμε τηνΚαμίλατο2005, είχε ανακοινώσει πως εκείνη θα πάρει τον τίτλο τηςπριγκίπισσας συντρόφου (princess consort),όταν οΚάρολοςγίνει βασιλιάς. Άλλωστε, ηΚαμίλαγια χρόνια δεν ήταν δημοφιλής στη Βρετανία αφού είχε γίνει γνωστή ως τοτρίτο πρόσωπο στο γάμο του Καρόλου με την Νταϊάνα.

Ο Χάρι δεν συμπάθησε ποτέ την Καμίλα

Σύμφωνα με την Μπράουν, οδούκας του Σάσεξ, που μετά το Megxit, ζει μόνιμα στην Καλιφόρνια μαζί με τη Μέγκαν και τα δύο παιδιά τους, Άρτσι και Λίλι, πρόκειται να εκδηλώσει δημόσια τα αρνητικά του αισθήματα για τηνΚαμίλαστην αποκαλυπτική βιογραφία του, που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του έτους.Ο Ουίλιαμ ήταν αηδιασμένος με την επίθεση της Μέγκαν στην Κέιτ επειδή εκείνη (η Κέιτ) δεν μπορούσε να απαντήσει. Όμως αυτό δεν συγκρίνεται με τίποτα με το πόσο εξαγριωμένος θα γίνει όταν κυκλοφορήσει αυτό το βιβλίο. Επειδή ο Χάρι δεν θα επιτεθεί στην βασίλισσα, αυτή είναι ιερή, και πιθανόν δεν θα κυνηγήσει την Κέιτ, την οποία συμπαθεί, θα επιτεθεί στον Κάρολο και στην Καμίλα και ίσως, στον Ουίλιαμ, τόνισε ηβιογράφος της Νταϊάνα.

Ο Χάρι δεν συμπάθησε ποτέ την Καμίλα, δήλωσε η Μπράουν, βασιλική συντάκτρια επί χρόνια στο περιοδικό της βρετανικής αριστοκρατίαςTatlerκαι δημοσιογράφος στοVanity Fair.Η ίδια στο νέο της βιβλίοThe Palace Papersαναφέρει πως πηγή από το παλάτι της αποκάλυψε πως,όταν ο πρίγκιπας Χάρι πείστηκε να βρεθεί στον ίδιο χώρο με την Καμίλα ήταν σιωπηλός και της έριχνε άγριες ματιές.

ΗΜπράουντόνισε πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ανατράφηκε με την πεποίθηση ότι πρέπει να συμπαθήσει τηνΚαμίλαενώ οΧάριείναι πολύ θυμωμένος με την ιδέα ότι η δεύτερη σύζυγος του πατέρα του θα γίνει μια μέρα βασίλισσα.

Οι σχέσειςΟυίλιαμκαιΧάριδοκιμάστηκαν και έγιναν ψυχρές όταν τον Νοέμβριο του 2019 οδούκας και η δούκισσα του Σάσεξανακοίνωσαν πως παραιτούνται από τα επίσημα βασιλικά τους καθήκοντα και θα εγκαταλείψουν τη Βρετανία. Όμως, οι σχέσεις των δύο αδελφών έγιναν, σχεδόν, εχθρικές με το πέρασμα του χρόνου καθώςΜέγκανκαιΧάριπραγματοποίησαν με συνεντεύξεις τουςεπιθέσειςκατά της βασιλικής οικογένειας, με την πρώτη τους συνέντευξη στηνΌπρα Γουίνφρεϊνα αφήνει εκτεθειμένο το παλάτι με εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον πλανήτη να την παρακολουθούν καθηλωμένοι μπροστά στους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

Ο πρίγκιπας Χάρι στην πολυαναμενόμενη βιογραφία του δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει επίθεση στην βασίλισσα, αντίθετα, θα μιλήσει για την ζωή της και για την σχέση του μαζί της. Θα είναι ένα βιβλίο που δεν επιτίθεται στον θεσμό της μοναρχίας, αλλά η διήγηση της ζωής του Χάρι, όπως δήλωσε ο Όμιντ Σκόμπι, συγγραφέας του βιβλίου Finding Freedom, το οποίο αναφέρεται στοMegxitκαι στη νέα ζωή τωνΣάσεξστιςΗΠΑ.

Πάντως, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο, η βασιλική οικογένεια ανησυχεί για την απόφαση τουπρίγκιπα Χάρινα εκδώσει την βιογραφία του συνεργαζόμενος με τον βραβευμένο μεΠούλιτζερ Αμερικανό δημοσιογράφο Τζον Τζόζεφ Μέρινγκερ,αφού οεκδοτικός οίκος Penguin Random Houseέχει αναφέρει πως το βιβλίοθα είναι γεμάτο εμπειρίες, περιπέτειες, απώλειες και μαθήματα ζωής που βοήθησαν τον Χάρι να διαμορφώσει τον χαρακτήρα του.

Ο Βρετανός γαλαζοαίματος αναμένεται να κάνειχρυσές δουλειέςμε την συγγραφή τριών συνολικά βιβλίων στο εγγύς μέλλον από τα οποία αναμένεται να αποκομίσει κέρδη ύψους 40 εκατ. δολαρίων ενώ σε αυτό το ποσό περιλαμβάνεται και ένα βιβλίο, οδηγός ευεξίας, που θα γράψει ηΜέγκαν Μαρκλ.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook