Τρία άτομα έχουν πεθάνειενώ ησύζυγος ενός από τους νεκρούς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Μυστήριο καλύπτει τον ξαφνικό χαμό τριών Αμερικανών πολιτών σε πολυτελές θέρετρο διακοπώνστις Μπαχάμες, την ώρα που μία ακόμη γυναίκα, η σύζυγος ενός από τα θύματα, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στοθέρετρο Sandals Emerald Bayστην περιοχή Exuma. Η αμερικανική υπηκοότητα των θυμάτων επιβεβαιώθηκε από τονΤσέστερ Κούπερ, τον πρωθυπουργό των Μπαχαμών, ο οποίος επισήμανε ότι τα πρώτα στοιχεία δεν υποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τηNew York Post, το προσωπικό του ξενοδοχείου κάλεσε τις Αρχές στις 9.00 το πρωί της Παρασκευής (τοπική ώρα) λέγοντας ότι ένας από τους πελάτες βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε μία από τις βίλες του θερέτρου μπροστά στην παραλία. Η Αστυνομία βρήκε τον άνδρα πεσμένο στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας χωρίς ίχνη τραυματισμού. Ένας ντόπιος γιατρός επιβεβαιώσε τον θάνατο του άτυχου τουρίστα και η 60χρονη σύζυγός του – που είχε ειδοποιήσει τους υπαλλήλους του θερέτρου – μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας των Μπαχαμών, και κατόπιν στηΦλόριντα,όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ενώ βρίσκονταν στο σημείο, οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν ότι ένα άλλο ζευγάρι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε μια δεύτερη βίλα. Πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος βρέθηκε πεσμένος στην τουαλέτα, και τη σύζυγό του, που κειτόταν λιπόθυμη στο κρεβάτι. Και οι δύο έδειχναν να έχουν υποστείσπασμούς, και δεν είχαν ίχνη τραυματισμού. Ο θάνατός τους επιβεβαιώθηκε από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η πρώτη σορός που βρήκε το προσωπικό του πολυτελούς θερέτρου, που χρεώνει τους καλεσμένους του έως και1.227 δολάρια τη βραδιά, ανήκει στον 60χρονοΒίνσεντ Τσιαρέλα. Μαζί με τη σύζυγό του, Ντόνις, είχαν επισκεφθεί το θέρετρο για να γιορτάσουν την επέτειο γάμου τους, σύμφωνα με τον γιο του ζευγαριού που μίλησε στο ABC News. Ο Όστιν Τσιαρέλα, που είχε επικοινωνία με τη μητέρα του το Σάββατο, είπε ότι η άτυχη γυναίκα ξύπνησε εκείνο το πρωί τρομοκρατημένη, αφού δεν μπορούσε να κουνηθεί, και είδε ότι ο άνδρας της ήταν πεσμένος στον πάτωμα:Τα χέρια και τα πόδια της ήταν πρησμένα. Δεν μπορούσε να τα κουνήσει και έβαλε τις φωνές για να έρθει κάποιος στην πόρτα.

Ένας άντρας που κάνει διακοπέςστο ίδιο θέρετρο έγραψε σε ανάρτησή του ότι για τον ξαφνικό χαμό των τριών Αμερικανών μπορεί να ευθύνεται κάποιοελαττωματικό κλιματιστικό, με διαρροή τοξικού ψυκτικού υγρού. Τρεις από τους γείτονές μας στο κτίριο ακριβώς δίπλα στο δικό μας πέθαναν και ένα τέταρτο άτομο μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο εχθές αναφέρει η ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό τουΚρις Κουσερόν-Άαμοτστο Facebook, την οποία εικάζεται ότι έγραψε η σύντροφός του.

Ήταν δύσκολο να κοιμηθούμε εχθές το βράδυ. Κάθε φορά που άναβε το κλιματιστικό, ξυπνούσα, αναφέρει το άτομο που έκανε την ανάρτηση, προσθέτοντας ότι σχεδιάζουν να συνεχίσουν τις διακοπές τους.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook