Η τελευταία προπόνηση είχε εκπλήξεις, με τον φροντιστή Τόλη Κουνδουράκη να κλέβει την παράσταση.

Το διασκεδαστικό κομμάτι της τελευταίας προπόνησης από τη σελίδα των Χανίων:

Αυλαία της σεζόν με νέο μεταγραφικό… απόκτημα
Ενα νέο μεταγραφικό απόκτημα εμφανίστηκε για την ομάδα μας στην τελευταία συνάντηση της σεζόν στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.
Ο Ελληνοαργεντινός Tolis De La Frontisto (ελληνιστί Αποστόλης Κουνδουράκης) έδειξε να κατέχει καλά το… τόπι ταλαιπωρώντας την αντίπαλη άμυνα στο οικογενειακό διπλό, με δύο γκολ, μία ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι.
Δεν τον έκαναν… καλά οι αμυντικοί και αν δεν ήταν τόσο επιεικής ο διαιτητής του αγώνα κ. Βαγγέλης Χοσάδας τότε θα έπρεπε να είχε κερδίσει παραπάνω πέναλτι από τα σκληρά μαρκαρίσματα που δέχτηκε!
Απομένει πλέον να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ενταχθεί τη νέα σεζόν στην ομάδα μας, αν δεν μας τον κλέψουν άλλες ομάδες!
Το οικογενειακό διπλό είχε… ομηρικές μάχες ανάμεσα στον φροντιστή Κουνδουράκη και τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο, τους Τσαμούρη και Καλαϊτζάκη σε ρόλο τερματοφυλάκων να δείχνουν τα αντανακλαστικά τους, αλλά και τα μέλη του προπονητικού τιμ Θάνο Χατζηαθανασίου, Δημήτρη Σημίτη (εκτελεστική δεινότητα), Απόστολο Λεκίδη και Γιάννη Γρηγοράκη να δείχνουν τις ικανότητές τους με την μπάλα.
Για το τέλος είχε και… φανταρικό κούρεμα στον φυσιοθεραπευτή της ομάδας μας Βαγγέλη Μπαξεβανίδη, που σε λίγες ημέρες θα υπηρετήσει τη μαμά-πατρίδα.

Και το «αντίο» στη σεζόν με πιο σοβαρό τρόπο:

Μία δύσκολη χρονιά, με συνεχόμενα παιχνίδια, με πολλές χαρές, λίγες πίκρες, σκληρή δουλειά, μεγάλη προσπάθεια και αναγνώρισή της από τον κόσμο των Χανίων έφτασε στο τέλος της για την ομάδα μας την Παρασκευή (13/05) στο προπονητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς.
Δε λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν, με την ευχή τον Ιούλιο στο πρώτο ραντεβού να είμαστε πάλι όλοι παρόντες, για τη νέα προσπάθεια με ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!
Καλό καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook