Photo by Drew Coffman on Unsplash

Μιλώντας στο «Tlive» του Alpha, ο πατέρας του υποστήριξε: «Το δικαστήριο αναβλήθηκε. Ο γιος μου δεν είχε κανένα λόγο να σκηνοθετήσει ληστεία. Μπήκαν δύο άτομα στο σπίτι που ζούσε με την αρραβωνιαστικιά του και πήραν ό,τι βρήκαν. Έψαχναν για πολλά χρήματα αλλά δεν υπήρχαν πολλά στο σπίτι. Όταν μπήκε, τον χτύπησαν και τον έδεσαν. Δεν είχε κανέναν λόγο να ντρέπεται».

Επίσης, αναφέρθηκε στο βράδυ της επίθεσης. «Είχαμε κάνει τραπέζι στο δικό μου σπίτι. Απλά έφυγαν μαζί με την αρραβωνιαστικιά του από το σπίτι και αυτοί που τον παρακολουθούσαν, υπολόγισαν ότι δεν θα γυρίσει πάλι πίσω. Αλλά εκείνος γύρισε για μισή ώρα για να κάνει ένα μπάνιο και να έρθει να φύγουμε παρέα να πάμε στο σπίτι. Εμείς περιμέναμε και δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Μετά από μισή ώρα με τρία τέταρτα πήγαμε και χτυπούσαμε το κουδούνι και αφού δεν άνοιγε, πήγαμε κάτω, πήραμε την αρραβωνιαστικιά του, άνοιξε το σπίτι και τον βρήκε σε άσχημη κατάσταση, δεμένο και μισοπεθαμένο», δήλωσε.

Όσο για τα πεθερικά του, εξήγησε πως «είχαν πολύ καλές σχέσεις. Ήταν όλα μια χαρά. Δεν είχε κανέναν λόγο να σκηνοθετήσει τη ληστεία. Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα- ακόμα και την παραμονή του γάμου του- θα μας έλεγε ότι εγώ δεν θέλω να συνεχίσω. Δεν υπήρχε κάποιος λόγος να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο ούτε να βάλει κάποιον να τον χτυπήσει… Ήταν σε τέτοια κατάσταση που δεν μπορείτε να φανταστείτε, νοσηλεύτηκε δύο μέρες. Το ζευγάρι χώρισε περίπου τρεις μήνες μετά το περιστατικό. Η αρραβωνιαστικιά του τον ρωτούσε διαρκώς πότε θα γίνει ο γάμος. Εκείνος δεν ήταν σε αυτή την κατάσταση, νευρίασε και χώρισαν».

«Δεν ήταν τίποτα σκηνοθετημένο, απλά έτυχε να μην γίνει»

Επίσης, στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος του γαμπρού, σημειώνοντας πως τίποτα από όσα έχουν γίνει γνωστά, δεν ισχύουν. «Πραγματικά έλαβε χώρα ένα συμβάν το οποίο είναι αδιαμφισβήτητο. Και οι έρευνες της Αστυνομίας δείχνουν πως υπήρχε εμπλοκή ανθρώπων. Δεν ήταν τίποτα σκηνοθετημένο, δεν ήταν σκοπός να μην γίνει ο γάμος, απλά έτυχε να μην γίνει. Βρέθηκε λιπόθυμος και δεμένος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο», τόνισε ο δικηγόρος Γιάννης Ψάρρης.

«Ληστεία σημαίνει ότι με τη βία αφαιρείται πράγμα αλλά πράγμα δεν αφαιρέθηκε. Αλλά βία υπήρχε. Όλα τα πράγματα ήταν στη θέση τους», συμπλήρωσε ενώ ερωτηθείς για τον λόγο για τον οποίο έχει κατατεθεί μήνυση, ο κ. Ψάρρης είπε πως «είναι αυτεπάγγελτη για να διερευνηθεί αν υπάρχει κάποιο αδίκημα όσο αφορά στην απονομή της Δικαιοσύνης, δηλαδή αν υπήρχε κάποια ψευδή κατάθεση» ενώ για το αν ο πελάτης του ξέρει τον λόγο που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας: «Αυτό είναι για τις αίθουσες των δικαστηρίων».

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook