Σε μια περίοδο που η χώρα μας βιώνει την ανθρωπιστική κρίση, μια σημαντική χειρονομία αγάπης και αλληλεγγύης λαμβάνει χώρα σήμερα στην πλατεία Κοραή (μετρό Πανεπιστημίο) έπειτα από πρωτοβουλία των Γιατρών του Κόσμου σε συνεργασία με τους Αtenistas. Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή, ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο διαφορετικό απ’ όλα τα άλλα θα στηθεί από κουτιά με γάλα για τα παιδιά που βιώνουν την οικονομική κρίση.

Το ραντεβού έχει οριστεί από τις 15.00 έως τις 22.00. Εκτός από γάλα (κουτιά, παιδικά γάλατα, παιδικές τροφές), θα συγκεντρωθούν και φάρμακα (αντιπυρετικά, αντιβιοτικά, φάρμακα για το στομάχι, δερματικές αλοιφές, αντιβηχικά και αντιδιαβητικά δισκία), ρύζι, μακαρόνια, όσπρια, λάδι.

Είναι η δεύτερη χρονιά που οι Γιατροί του Κόσμου διοργανώνουν τη συγκεκριμένη γιορτή. Στην περσινή μάλιστα συγκέντρωση η συμμετοχή του κόσμου ήταν συγκινητική, αφού μαζεύτηκαν πάνω από 5.000 κουτιά γάλα και 3 τόνοι τρόφιμα. Ας προσφέρουμε, στο πνεύμα της αλληλεγγύης λοιπόν, και φέτος ένα κουτί γάλα (ή ό,τι μπορεί ο καθένας) για τα παιδάκια που βιώνουν την οικονομική κρίση…

\"\"
Ο Λουκάνικος παρών στους γιατρούς του κόσμου

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook