Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 16 Ιουνίου, αναμένεται να ξεκινήσει η ολοήμερη επίσκεψη του  Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες αμέσως μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Χανίων θα μεταβεί στο Πολυτεχνείο Κρήτης όπου θα συναντηθεί με τις πρυτανικές αρχές.

Θα ακολουθήσουν επισκέψεις στους Τάφους των Βενιζέλων και στην οικία – μουσείο του Ελευθερίου Βενιζέλου.

Λίγο μετά τις 12:00 θα μεταβεί στην Αντιπεριφέρεια Χανίων όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με την συμμετοχή εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης και με θέμα «Το Ψηφιακό Κράτος κοντά στον Πολίτη και Έξυπνες Πόλεις»

Αμέσως μετά αναμένεται να επισκεφθεί το δημαρχείο Χανίων ενώ στην συνέχεια θα παρακαθήσει σε γεύμα.

Νωρίς το απόγευμα αναμένεται να επισκεφθεί το ΜΑΙΧ και στις 17:30 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου θα είναι κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου Χανίων με θέμα «Επιχειρηματικότητα και Ψηφιακός Μετασχηματισμός».

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ζωντανή διαδικτυακή αναμετάδοση (live streaming) και από τη σελίδα του Επιμελητηρίου Χανίων στο Facebook: https://www.facebook.com/ChaniaCCI”.

Τελευταίος σταθμός της επίσκεψης του κ. Πιερρακάκη στα Χανιά αναμένεται να είναι το Μουσείο Τυπογραφίας Γιάννη & Ελένης Γαρεδάκη στο ΒΙΟΠΑΧ, ενώ στην συνέχεια θα μεταβεί στο Ρέθυμνο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook