Eurokinissi/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μετά από τα δύο χρόνια του «κορωνοϊού» κατά τα οποία οι περιορισμοί στην κυκλοφορία είχαν οδηγήσει σε μείωση των τροχαίων, το φετινό καλοκαίρι φαίνεται πως επανερχόμαστε στα….συνηθισμένα, με τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα να αποτελούν καθημερινότητα.

Το πρωί αυτοκίνητο στους Καλούς Λιμένες Ηρακλείου εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό. Στο σημείο μετέβησαν διασώστες της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ οι οποίοι παρέλαβαν τον οδηγό με τραύματα στα κάτω άκρα και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο.

Λίγη ώρα μετά, ένα ακόμη αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του στα Μάλια με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός άντρα ο οποίος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο.

Νωρίτερα, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου και μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας με αυτοκίνητο, τραυματίστηκε ο 26χρονος οδηγός της μηχανής ο οποίος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι.

Επίσης τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στα Χανιά, δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στην οδό Τσόντου Βάρδα στα Χανιά με αποτέλεσμα να τραυματισθούν, ευτυχώς ελαφρά ια γυναίκα και δύο άντρες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook