Υλικά

  • 4 φέτες καρπούζι, σε κύβους
  • 1 αγγούρι, σε κύβους
  • 1 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • Αλάτι, ανάλογα με τη γεύση
  • Φέτα, ανάλογα με τη γεύση
  • 1/3 φλ. τσαγιού μπαλσάμικο

Εκτέλεση

Βήμα 1

Κόψτε το καρπούζι και το αγγούρι σε κύβους.

Βήμα 2

Τοποθετήστε το καρπούζι, το αγγούρι, το κόκκινο κρεμμύδι, το αλάτι και το βαλσάμικο ξύδι σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε καλά.

Βήμα 3

Σερβίρετε και απολαύστε.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook