«Άστραψε και βρόντηξε» ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Hellas FM Νέας Υόρκης και δραστήριο μέλος της ομογένειας, Μανώλης Κουρουπάκης, για τις φήμες και δημοσιεύματα που αναφέρουν πως δυο μέλη της οικογένειας με σημαντική παρουσία στα κοινά των Χανίων διεκδικούν θέση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά.

Ο λόγος για την πρώην Βουλευτή Λίτσα Κουρουπάκη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Τάσο Κουρουπάκη, με τον κ. Μανώλη Κουρουπάκη να κάνει λόγο για προσπάθεια «προβολής διχαστικου διλλήματος που προκύπτει από την τοποθέτηση των δύο μελών της οικογένειάς μας σε κοινό ψηφοδέλτιο.

Δεν μπαίνουμε σε κανένα δίλημμα και δεν δεχόμαστε να καπηλεύονται το επώνυμό μας στο βωμό της ψηφοθηρίας και της δήθεν πολιτικής αντιπαράθεσης» αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Κουρουπάκης.

Μάλιστα προειδοποιεί ότι «αν εν τέλει προκύψει τέτοιο ψηφοδέλτιο θα απέχουμε από τις εκλογές,πιστοί στις αρχές και τις αξίες της οικογένειάς μας.»

Αναλυτικά η ανάρτηση

«ΚΑΤΩ  ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ !

Με έκπληξη διαβάζω εδώ και μέρες δημοσιεύματα που εμφανίζουν δύο πρώτα ξαδέρφια από την οικογένειά μας να βρίσκονται σε αντιπαράθεση λόγω πιθανής τοποθέτησής τους σε κοινό βουλευτικό ψηφοδέλτιο.

Την κόρη του αείμνηστου Σταύρου Κουρουπάκη, πρώην βουλευτή και επί 15 χρόνια σχετιζόμενη με την κεντρικη πολιτική σκηνή, και τον γιο του αδερφού  του, επίσης αείμνηστου Περικλή Κουρουπάκη, ο οποίος έχει παρουσία και διάκριση πολλά χρόνια στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο της Κρήτης.

Και για τους δύο καμαρώνουμε και υπερηφανευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια, τους υποστηρίζουμε και τους ψηφίζουμε ανεξάρτητα από ποιόν πολιτικό χώρο προερχόμαστε!

Η πρώτη γυναίκα που ορκίστηκε βουλευτής  Χανίων  είναι Κουρουπάκη.

Ο περιφερειακός σύμβουλος με τεράστια συνεισφορά στα δρώμενα της Περιφέρειας Κρήτης, στον τομέα που του ανέθεσαν είναι Κουρουπάκης.

Ούτε ως κακόγουστο αστείο λοιπόν δεν εκλαμβάνουμε, ως μέλη της οικογένειας, την προσπάθεια προβολής διχαστικου διλλήματος που προκύπτει από την τοποθέτηση των δύο μελών της οικογένειάς μας σε κοινό ψηφοδέλτιο.

Δεν μπαίνουμε σε κανένα  δίλημμα και δεν δεχόμαστε να καπηλεύονται το επώνυμό μας στο βωμό της  ψηφοθηρίας και της δήθεν πολιτικής αντιπαράθεσης.

Φέρουν ακέραια την ευθύνη όσοι χωρίς να υπολογίσουν  τις συνέπειες προσπαθήσουν να  εκμεταλλευτούν την δημοφιλία του επωνύμου μας και να τοποθετήσουν   στο ψηφοδέλτιο δύο μέλη της μεγάλης οικογένειάς μας που χρόνια συμπορεύονται και αλληλουποστηρίζονται ως “αδερφοπαίδια”.

Εμείς δεν θα επιτρέψουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ είτε  ειναι μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής είτε μέλος της Επιτροπής Ψηφοδελτίων, είτε προεδρος κόμματος να σπείρει την διχόνοια ανάμεσά μας, για αυτό  αν εν τέλει προκύψει τέτοιο ψηφοδέλτιο θα απέχουμε από τις εκλογές ,πιστοί στις αρχές και τις αξίες της οικογένειάς μας και βαδίζοντας ενωμένοι και σεβόμενοι την μνήμη του  Αναστασίου, της  Ευαγγελίας  του Περικλή και του Σταύρου Κουρουπάκη,του παππού της γιαγιάς και των πατεράδων του Τάσου και της Λίτσας που θα τρίζουν τα Κόκκαλα τους εκεί που βρίσκονται βλέποντας αυτά που συμβαίνουν .

Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική και να δοθεί μια λύση που θα φέρει ξανά την ηρεμία στην  οικογένεια μας.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ   ΣΤΑΘΜΟΥ   HELLAS FM ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ —-Ραδιοφωνικός παραγωγός.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook