Υλικά

  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι
  • 2 στήθη κοτόπουλου, σε λεπτές φέτες
  • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 6 λωρίδες μπέικον, ψημένο, ψιλοκομμένο
  • 140 γρ. σπανάκι
  • 2 κ. γλ. αλάτι
  • 2 κ. γλ. πιπέρι
  • 2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 1 1/4 φλιτζάνια ζυμαρικά
  • 1 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
  • 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Βήμα 1

Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Βήμα 2

Ζεστάνετε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά.

Βήμα 3

Μαγειρέψτε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει.

Βήμα 4

Προσθέστε το σκόρδο, το μπέικον, το σπανάκι, αλάτι και πιπέρι, μαγειρεύοντας μέχρι να μαραθεί το σπανάκι.

Βήμα 5

Ρίξτε την κρέμα γάλακτος και αφήστε να πάρει μια βράση.

Βήμα 6

Προσθέστε τα ζυμαρικά, το τυρί και τον μαϊντανό στη σάλτσα, ανακατεύοντας μέχρι να καλυφθούν ομοιόμορφα τα ζυμαρικά.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook