Το συνέδριο πραγματοποιείται από 1 – 3 Ιουλίου 2022, στα Χανιά Κρήτης, Physical & Virtual (στο Minoa Palace) ενώ η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό.

Οι συμμετέχοντες από τοπικές αρχές, ρυθμιστικές αρχές, ινστιτούτα, κοινωνία, ακαδημαϊκή κοινότητα και βιομηχανίες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ανεκτίμητες γνώσεις, για τον τομέα της ενέργειας και της ναυτιλίας μέσω Παρουσιάσεων, Εργαστηρίων και Εκθέσεων και να συνδεθούν με διάφορους ενδιαφερόμενους φορείς και φορείς λήψης αποφάσεων.

“Η ενεργειακή ασφάλεια όλων των κρατών της ΕΕ είναι το ζητούμενο. Υπάρχει αβεβαιότητα λόγω των συνθηκών που ζούμε. Σημαντικό επίσης ζήτημα είναι η εκτίναξη του κόστους ενέργειας. Αποτελεί ένα πρόβλημα για όλες τις χώρες”, επεσήμανε χαρακτηριστικά η κ. Σδούκου.

“Στην πρώτη γραμμή είναι η εξοικονόμηση ενέργειας και η αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλη τη δήλωσή της κ. Σδούκου.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Εξωτερικών και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Επίσημη στήριξη παρέχεται από την Περιφέρεια Κρήτης. Δήλωση συμμετοχής στο cretanenergyconferences.org

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook