Ναπολέων Σαραντίδης Ναπολέων
Σαραντίδης
Δημοσιογράφος

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας, οι τελικοί πίνακες μοριοδότησης των υποψήφιων Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις Περιφέρειες της χώρας και στην Κρήτη.

Συνολικά στο νησί υπάρχουν 11 υποψήφιοι για τις  4 θέσεις στις τέσσερις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και 9 υποψήφιοι για τις 4 θέσεις στις  τέσσερις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Κρήτης.

Και οι 20 υποψήφιοι το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 7/7 και ώρα 23:59 πρέπει να να υποβάλουν δήλωση με τη σειρά προτίμησης για την τοποθέτησή τους σε θέσεις Διευθυντών Εκπαίδευσης, στο πληροφοριακό σύστημα υποβολής αιτήσεων (https://teachersapp.it.minedu.gov.gr/).

Αναλόγως με την σειρά κατάταξης στους πίνακες θα υλοποιηθεί και η προτίμηση του κάθε υποψήφιου.

Δηλαδή, εάν για παράδειγμα δηλώσουν πως θέλουν να τοποθετηθούν στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χανίων, ο 2ος και ο 4ος στην κατάταξη, τότε ως Διευθυντής εκπαίδευσης θα τοποθετηθεί ο 2ος καθώς βρίσκεται σε υψηλότερη θέση από την τέταρτο.

Ο τελικός πίνακας με τους υποψήφιους Διευθυντές εκπαίδευσης στην Κρήτη

Δείτε εδώ ολόκληρη την απόφαση

Δείτε εδώ την απόφαση με τους επικουρικούς πίνακες

Διευκρινίσεις για τους υποψηφίους:

1. Η δήλωση προτίμησης τοποθέτησης αφορά αποκλειστικά σε Διευθύνσεις των ήδη δηλωθεισών Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και με ενιαία σειρά προτεραιότητας.

2. Η δήλωση προτίμησης για τοποθέτηση είναι υποχρεωτική για όλους τους υποψήφιους που είναι εγγεγραμμένοι στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες επιλογής Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Υποψήφιοι που δεν υποβάλλουν δήλωση προτίμησης διαγράφονται από τον πίνακα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook