Λόγω αυξημένης πιθανότητας βροχής η αποψινή συναυλία του Μάριου Φραγκούλη και της Deborah Myers θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού και όχι στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου.

Πρόκειται για μια μουσική περιπλάνηση από τα μιούζικαλ του Broadway και του Hollywood.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μας έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια σημαντικότατα projects, τα οποία κέρδισαν το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού σε όλον τον κόσμο. Έναν ελληνικό δίσκο με την πολύτιμη συνεργασία της Λίνας Νικολακοπούλου και δύο διεθνείς, ζωντανές ηχογραφήσεις από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το Ηρώδειο – σε ένα αφιέρωμα στο Great American Songbook.

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η διεθνής περιοδεία με την Sarah Brightman το 2019 και φυσικά οι εμφανίσεις του, τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κύπρο, συνοδευόμενος είτε από νέους ταλαντούχους τραγουδιστές είτε από τη μοναδική Μαρινέλλα. Πρόσφατα ηχογράφησε δύο τραγούδια για τον κινηματογράφο. Το ένα αφορά στην ταινία Arcadia, 1900 Champagne d’ Orient σε μουσική Ευανθίας Ρεμπούτσικα και το Te Vi στη μεξικάνικη ταινία Infelices Para Siempre του Alexαnder Αcha. Κι ενώ ετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις του, πριν λίγες ημέρες, τον Μάιο που διανύουμε, βραβεύτηκε στο Μονακό με το διεθνές βραβείο Maria Callas.

Ο Μάριος Φραγκούλης αυτό το καλοκαίρι, συναντά μετά από χρόνια ξανά επί σκηνής τη σπουδαία σοπράνο Deborah Myers.

Αυτό το μοναδικό ντουέτο θα γεμίσει με την ενέργεια και τη λάμψη του τις καλοκαιρινές μας βραδιές με ελπίδα και φως.

Οι δυο τους συνοδευόμενοι από 11 σπουδαίους μουσικούς μας υπόσχονται ένα καλοκαιρινό σκηνικό γεμάτο αισθήματα και αισθήσεις, ερωτικό και ταξιδιάρικο.

Μια λαμπερή παράσταση που θα μας μείνει αξέχαστη, γεμάτη έρωτα και πάθος με μερικά από τα ωραιότερα ερωτικά τραγούδια – κάθε εποχής – από το ελληνικό και παγκόσμιο ρεπερτόριο, απρόσμενες διασκευές, και αγαπημένα ελληνικά, που έχουμε λατρέψει, ερμηνευμένα μοναδικά από τον Μάριο.

Λόγω αυξημένης πιθανότητας βροχής, η αποψινή  συναυλία του Μ. Φραγκούλη θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού και όχι στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Μάριος Φραγκούλης και Deborah Myers

Because We Believe

23/8 Kλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού

Η προπώληση ξεκίνησε

Μαζί του οι μουσικοί:

Στάθης Σούλης – ΠΙΑΝΟ
Δημήτρης Στασινός – ΚΙΘΑΡΕΣ
Κώστας Μυλωνάς – ΝΤΡΑΜΣ
Αλέκος Ρούπας – ΚΡΟΥΣΤΑ
Αλέξανδρος Τράμπας – ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΣΟ/ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΠΑΣΟ
Θύμιος Παπαδόπουλος – ΠΝΕΥΣΤΑ
Γιώργος Παναγιώτοπουλος – ΒΙΟΛΙ
Ελισάβετ Σκούρα – ΒΙΟΛΑ
Μιχάλης Πορφύρης – ΒΙΟΛΟΝΤΣΕΛΟ
Άγγελος Μιχαήλ – ΚΟΡΝΟ
Μάνος Γρυσμπολάκης – ΣΥΝΘΕΣΑΪΖΕΡ/ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ

Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Τράμπας

Συντελεστές

Ηχολήπτης FOH: Δημήτρης Μπουρμπούλης
Ηχολήπτης Σκηνής: Γρηγόρης Κουτσιλιέρης
Φωτισμοί: Γιώργος Χαραλάμπους
Artwork: Δημήτρης Παναγιωτόπουλος

Διεύθυνση Παραγωγής: Κική Δημητριάδη
Βοηθοί Παραγωγής: Σταυρούλα Σιάνου, Κυριακή Τσαντίρη

Χορηγός επικοινωνίας: Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook