Η Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, στα πλαίσια της εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή Ανισόπεδου Κόμβου Κουνάβων», και προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της κεντρικής αρτηρίας στην περιοχή του Ανισόπεδου Κόμβου Κουνάβων, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός του τμήματος της νέας Επαρχιακής οδού Ηρακλείου – Βιάννου από τον κόμβο Αγίου Σώζοντα έως τον κόμβο Πεζών από την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 έως την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022.

Για την ενημέρωση των οδηγών αλλά και για την τήρηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, προβλέπεται η τοποθέτηση ρυθμιστικών και πληροφοριακών πινακίδων τόσο στην περιοχή των έργων, όσο και σε κομβικά σημεία στην ευρύτερη περιοχή, με σκοπό οι χρήστες της οδού να ακολουθήσουν εναλλακτικές διαδρομές μέσω του παλαιού οδικού δικτύου, οι οποίες είναι:

Α) Για κίνηση προς και από Κουνάβους – Αρκαλοχώρι – Βιάννο: Τμήμα Αγ. Σώζοντας (έξοδος προς Αρχάνες) – Κουνάβοι – Πεζά, μέσω της παλαιάς επαρχιακής οδού Ηρακλείου – Βιάννου, και αντίστροφα.

Β) Για κίνηση προς και από Πύργο : Τμήμα Αγ. Σώζοντας (έξοδος προς Αρχάνες) – Αρχάνες – Βαθύπετρο – Χουδέτσι – Πύργος, και αντίστροφα.

Γ) Για κίνηση προς και από Καταλαγάρι: Τμήμα Αγ. Σώζοντας (έξοδος προς Αρχάνες) – Αρχάνες – Καταλαγάρι, και αντίστροφα, ή Τμήμα Αγ. Σώζοντας (έξοδος προς Αρχάνες) – Κουνάβοι – Καταλαγάρι , και αντίστροφα.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι των οικισμών Κουνάβων και Πεζών να μη σταθμεύουν τα οχήματά τους στον κεντρικό δρόμο των οικισμών (παλαιά επαρχιακή οδό Ηρακλείου – Βιάννου) κατά το διάστημα αυτό, ώστε να μην παρεμποδίζεται η κίνηση των οχημάτων που θα εξυπηρετηθούν μέσω του παλαιού οδικού δικτύου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook