Την σταθερή βούληση για εξάντληση της τετραετίας με συνέχιση των μέτρων στήριξης της κοινωνίας εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την συζήτηση που διεξάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής για τις κοινωνικές πολιτικές της κυβέρνησης.

Ο πρωθυπουργός απαντώντας στην σεναριολογία που ανέπτυξε ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και το σύνολο των αρχηγών της αντιπολίτευσης περι προεκλογικού Σεπτεμβρίου υπογράμμισε «Ανησυχείτε πολύ για τις εκλογές και το πότε θα γίνουν. Σας ξαναλέω, οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετίας. Η ίδια η ζωή θα επιβεβαιώσει τα λεγόμενά μου» ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε «Φοβάμαι ότι θα πορευτούμε για αρκετούς μήνες σε κλίμα έντονης τοξικότητας. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει κανονικά την δουλεία της. Δεν βλέπω υπουργούς να έχουν κατεβάσει μολύβια όπως λέτε. Υπάρχει νομοθετικός όγκος που έρχεται τους επόμενους μήνες στη Βουλή. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις δικές του εκτιμήσεις. Όμως σας το λέω κ. Τσίπρα, θα διαψευστείτε πανηγυρικά».

Κατά την τριτολογία του και κλείνοντας την πολύωρη συνεδρίαση επανήλθε στο ζήτημα των σεναρίων περι εκλογικού φθινοπώρου επαναλαμβάνοντας την σταθερή του πρόθεση για εξάντληση της τετραετίας.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook