Την άμεση παράταση της προθεσμίας για την υποβολή των αντιρρήσεων και των αιτήσεων διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων κατά των αναρτηθέντων δασικών χαρτών ζητά με ανακοίνωσή του ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων

Όπως αναφέρει: «Είναι τέτοιος ο φόρτος εργασίας των επιστημόνων που είναι αρμόδιοι για την πρωτοβουλία των ενστάσεων, ήτοι δασολόγων, τοπογράφων μηχανικών, μηχανικών, λογιστών και δικηγόρων, που είναι αντικειμενικά αδύνατο να υλοποιήσουν την υποβολή των παραπάνω.

Στα γραφεία των επαγγελματιών αυτών, εκκρεμεί αυτή τη στιγμή η υποβολή χιλιάδων αντιρρήσεων και διορθώσεων και είναι παντελώς αδύνατο μέχρι τις 15/7 να υλοποιηθεί η υποβολή αυτών.

Μέχρι σήμερα οι υποβληθείσες συνολικά ενστάσεις είναι 11.500 και σφόδρα πιθανολογείται ότι οι εκκρεμούσες και μη υποβληθείσες ενστάσεις θα έχουν και αυτές πενταψήφιο αριθμό.

Για τους ανωτέρω λόγους, ζητούμε την άμεση παράταση της προθεσμίας που λήγει στις 15/7/2022, ούτως ώστε να προστατευθούν συνταγματικά δικαιώματα των ιδιοκτητών των ακινήτων του Νομού Χανίων»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook