Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2012 δόθηκε τελικώς παράταση προκειμένου να τακτοποιήσουν τις φορολογικές εκκρεμότητες τους οι εταιρείες διαδικτυακού στοιχηματισμού, ύστερα από την πρόσφατη εγκύκλιο φορολογίας που εξέδωσε το Υπουργείο Οικονομικών.

Μέχρι σήμερα, όμως, έχουμε μια σημαντική αποχώρηση από την Ελλάδα, καθώς η αγγλική Ladbrokes – από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη – ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της ότι δεν θα δέχεται στοιχήματα πλέον ενω από τις 11 Ιανουαρίου σταματά κάθε δραστηριότητα.

Μάλιστα, οι πελάτες της εταιρείας καλούνται να κλείσουν τους λογαριασμούς που έχουν με την εταιρεία. Μια άλλη εταιρεία η Goalbet ανακοίνωσε επισήμως την έναρξη εργασιών στην Ελλάδα και την λήψη ΑΦΜ αφού διευθέτησε τις εκκρεμότητες για το έτος του 2010.

Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2012, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο των ιντερνετικών εταιρειών στοιχηματισμού στην Ελλάδα, ωστόσο το ερώτημα παραγόντων του χώρου είναι τι θα γίνει με τις ασιατικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται παράνομα στην χώρα μας, όπως έδειξε και η υπόθεση των στημένων αγώνων ποδοσφαίρου.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook