Να δώσει βροντερό παρών στον Κυριακάτικο αγώνα με τα Τρίκαλα στο Γεντί Κουλέ, ο Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ έκανε κάλεσμα στον κόσμο με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής:

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Μέτοχοι και φίλαθλοι του ΟΦΗ,

Ο ΟΦΗ μας, η ομάδα με την Κρήτη στη φανέλα, μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Δώστε βροντερό παρών την Κυριακή στις 15:00 στο Γεντί Κουλέ! 
Ο Σύλλογος Μετόχων θα διαθέτει κουπόνια έναντι μετοχών από τα γκισέ των εισιτηρίων, από τη μπουτίκ της ομάδας αλλά και στις εισόδους των θυρών. 

Καλούμε όλους τους φίλους του ΟΦΗ να τα αναζητήσουν και να ενισχύσουν την ομάδα μας στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για να ορθοποδήσει. Τα κουπόνια που έχουν δοθεί από το Σύλλογο Μετόχων έναντι μετοχών θα μπορούν να εξαργυρωθούν σε μετοχές για τους κατόχους τους με τη λήξη του πρωταθλήματος, για καθαρά πρακτικούς λόγους, από τη μπουτίκ της ομάδας και μετά από σχετική ανακοίνωση.  

Επίσης, στην περίπτωση που κάποιοι έχουν διάθεση να βοηθήσουν αλλά δεν επιθυμούν την παρουσία τους στο μετοχολόγιο της εταιρείας, ανακοινώνουμε ότι ο Σύλλογος Μετόχων δέχεται δωρεές για να ενισχύσει τις προσπάθειες της ΠΑΕ ΟΦΗ. 

Ο ΟΦΗ είμαστε πια όλοι εμείς και από εμάς εξαρτάται η έκβαση του εγχειρήματος. 

Όλοι την Κυριακή στο γήπεδο του ΟΦΗ για να κρατήσουμε το πάθος μας ζωντανό».