Αν και ο τελικός του Κυπέλλου Παίδων είναι μια γιορτή για το τοπικό ποδόσφαιρο, ο θεσμός αμαυρώθηκε την Τετάρτη στη Μοναχή Ελιά.

Ο προγραμματισμένος τελικός ανάμεσα σε Πλατανιά/Α.Ε. Κυδωνίας και Α.Ο. Χανιά δεν έγινε ποτέ, αφού οι «κόκκινοι» απέσυραν την ομάδα τους διαμαρτυρόμενοι για την τιμωρία του προπονητή τους, Αντώνη Καρατζή, την παραμονή του αγώνα.

Ο νεαρός τεχνικός είχε τιμωρηθεί με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 1 χρόνο με αναστολή, αλλά η αποβολή του την περασμένη Δευτέρα (02/01) στο μπαράζ με τον Άρη Σούδας έκανε την Ε.Π.Σ. Χανίων μετά τη συνεδρίασή της Τρίτης (03/01) να ενεργοποιήσει την ποινή.

Ο διαιτητής Χρ. Γιαννουλάκης έκλεισε το φύλλο αγώνος με τον Α.Ο. Χανιά να κερδίζει το παιχνίδι στα χαρτιά.

Οι ιθύνοντες του Πλατανιά υποστηρίζουν ότι είχαν ζητήσει την αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνα, μετά από επικοινωνία του κ. Βαρουξάκη με τον πρόεδρο της ΕΠΣΧ, κ. Βούρβαχης, ενώ λένε ότι δεν γνώριζαν για την τιμωρία του προπονητή τους.

Από την μεριά του ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων δήλωσε ότι δεν έστεκε ο λόγος για τον οποίο ζήτησε αναβολή ο Πλατανιάς και ότι για την τιμωρία ενημερώθηκε το βράδυ της Τρίτης ο γραμματέας της ΠΑΕ, Γιάννης Τρούλης.

Για την ιστορία οι συνθέσεις των ομάδων ήταν:

Πλατανιάς/Α.Ε. Κυδωνίας (Αντώνης Καρατζής-Στέλιος Τζωρτζάκης): Πενταράκης, Δασκαλάκης, Φραγκεδάκης, Κτιστάκης, Κοκονάκης, Γ. Κανελάκης, Μιχελακάκης, Καραντωνάκης, Κολομπάκης, Μπαρουλάκης, Μαρκοδούνας.

Στον πάγκο ήταν οι: Κουρούπης, Αδ. Κανελάκης, Κοκολάκης, Κατζουράκης, Μαστοράκης.

Α.Ο. Χανιά (Κώστας Βερναδάκης): Παπουδάκης, Σκευοφύλαξ, Φιντικάκης, Μανωλεδάκης, Σπ. Μπομπολάκης, Ιερωνυμάκης, Σκουλουδάκης, Π. Γιακουμάκης, Χατζόπουλος, Σταθινάκης, Ασημίνας.

Στον πάγκο ήταν οι: Αρχοντάκης, Βαρουξάκης, Β. Γιακουμάκης, Π. Μπομπολάκης, Ούκα, Φιλιππάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook