Την υπόσχεση ότι σε μερικές μέρες υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα έδωσε αντιπροσωπεία της ΠΑΕ που επισκέφτηκε χθες το αγωνιστικό τμήμα κατά την διάρκεια της απογευματινής προπόνησης στη Μ.Ελιά. Συγκεκριμένα στους παίκτες ανέλαβε να μιλήσει ο Στάθης Ρουκουτάκης ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες υπομονή ηρεμία και παράλληλα αυτοσυγκέντρωση στο στόχο της παραμονής.

Τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ΠΑΕ είναι δεδομένα, όπως και η δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα κάτι που όπως είναι φυσιολογικό έχει κουράσει ψυχολογικά τους παίκτες. Για αυτό οι διοικούντες έκριναν ότι πρέπει να καθησυχάσουν τους παίκτες προκειμένου να συγκεντρωθούν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Από κει και πέρα, η σημερινή προπόνηση ήταν πρωινή, με την ομάδα αύριο να αναχωρεί για το ηράκλειο όπου θα δώσει φιλικό προετοιμασίας με τον Εργοτέλη στο παγκρήτιο. Ο Προμπονάς δεν θα πάρει στην αποστολή τον Περράκη ο οποίος υπέστη διάταση συνδέσμων και θα ξεκουραστεί για μερικές μέρες, αλλά και τους Βασαδάκη που θα ξεκινήσει προετοιμασία την επόμενη Δευτέρα και τον Τσιτλακίδη που συνεχίζει τη θεραπεία. Από την άλλη όμως θα πάρει στο Ηράκλειο τον Πλουσή ο οποίος και θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Φιλικό, ο ΑΟΧ θα δώσει και τη Δευτέρα στη Μ.Ελιά (μετά το ρεπό της Κυριακής) με αντίπαλο την ομάδα του ΔΑΑΟΧ, οπότε και θα ξεκινήσει το βασικό σκέλος της προετοιμασίας ενόψει Απόλλωνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook