Δημοσιογράφοι του Flashnews.gr ανέλαβαν την παρουσίαση της τέταρτης μέρας του «Φεστιβάλ Γης Άνθρωποι και Προϊόντα» που διεξάγεται στην Δυτική Τάφρο στα Χανιά από την Τετάρτη 20 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα οι δημοσιογράφοι του Flashnews.gr βρέθηκαν στο Φεστιβάλ συνομίλησαν με τους επισκέπτες, αλλά και τις επιχείρησες που παρουσίαζαν τα προϊόντα τους, αντάλλαξαν απόψεις και κυρίως διασκέδασαν παρέα με τον κόσμο.

Η βραδιά ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου όταν οι δημοσιογράφοι μας Σοφία Κουβίδη και Μυρτώ Πιπεράκη καλωσόρισαν τους επισκέπτες και στη συνέχεια έδωσαν την σκυτάλη στον πολιτιστικό σύλλογο Κατωχωρίου «Αγ. Γεώργιος», στον μουσικοχορευτικό σύλλογο Χανίων «Αροδαμό» και στον σύλλογο Κρητική Μουσικής «ο Χάρχαλης» που ξεσήκωσαν τον κόσμο με τους Κρητικούς χορούς τους. Παράλληλα μουσική έπαιξαν ο Λεωνίδας Λαϊνάκης, ο Παναγιώτης Δαρμαράκης και ο Μιχάλης Λιονάκης.

Οι δημοσιογράφοι του Flashnews.gr Μυρτώ Πιπεράκη και Σοφία Κουβίδη

Ωστόσο η βραδιά “απογειώθηκε”, όταν ο Ψαραντώνης άρχισε να τραγουδά. Η μουσική του ταξίδεψε τον κόσμο που βρισκόταν στο φεστιβάλ!

Το “Φεστιβάλ Γης” δίνει την δυνατότητα στους εκατοντάδες επισκέπτες του να δοκιμάσουν μια ποικιλία τοπικών προϊόντων, γνωρίζοντας έτσι καλύτερα τους παραγώγους και τις επιχειρήσεις του τόπου μας και οι επισκέπτες πήγαιναν από το ένα περίπτερο στο άλλο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη χθεσινή βραδιά

Φυσικά η χθεσινή βραδιά δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα χωρίς τον χρυσό χορηγό Παπασταματάκη ΑΕ και τους μεγάλους χορηγούς ΣΥΝΚΑ , GAIA SENCE και την ασφαλιστική εταιρεία CROMAR by Lloyd’s.

Το φεστιβάλ γης διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Χανίων και το Επιμελητήριο Χανίων ενώ στην συνδιοργάνωση συνέδραμαν ο Δήμος Πλατανιά, ο Δήμος Σφακίων, ο Δήμος Κισσάμου, ο Δήμος Κανδάνου – Σελίνου, ο Δήμος Αποκορώνου και ο Δήμος Γαύδου.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του ΕΟΤ και του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook