Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε πολυκατοικία στη Ν. Ιωνίας, χθες το βράδυ, όταν πήραν φωτιά και στη συνέχεια εξερράγησαν τρία τζάκια πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να τραυματιστούν και να προκληθούν σημαντικές υλικές στα διαμερίσματα.

Η φωτιά ξέσπασε στις 10 το βράδυ, στην καμινάδα τζακιών σε πολυκατοικία, επί της οδού Θράκης 9 – Δημοκρατίας, στη Ν. Ιωνία, όταν από άγνωστη αιτία, έγινε έκρηξη σε τρία τζάκια, του δεύτερου, του τέταρτου και του έκτου ορόφου, με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Βόλου και να προκληθούν σημαντικές ζημιές στα διαμερίσματα, όπου καταστράφηκαν τα τζάκια και πήραν φωτιά έπιπλα.

Το πρωτοφανές για τα χρονικά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, θα ερευνήσουν εμπειρογνώμονες που κλήθηκαν να εξετάσουν τα ευρήματα σήμερα, ενώ πυροσβέστες χαρακτηρίζουν δύσκολη την υπόθεση.

Στο σημείο της πολυκατοικίας πήγαν δύο οχήματα με πέντε άντρες και μέχρι τις 11 το βράδυ πάλευαν με σβήσουν τις φλόγες. Και στους τρεις ορόφους διέμεναν οικογένειες ενώ μάλιστα υπήρχε κι ένα παιδί μέσα σε ένα εκ των διαμερισμάτων, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί. Οι πυροσβέστες δεν κατάφεραν να μπουν στον τρίτο όροφο που ήταν κλειστός καθώς δεν έμενε κανείς ενώ στον πέμπτο όροφο δεν προκλήθηκαν ζημιές.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook