\”Εμφύλιος\”  μεταξύ κτηνοτρόφων που κατέληξε ακόμα και στη ρίψη πυροβολισμών απο τους μεν προκείμενου να εκφοβιστούν οι δε σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή Φτενάρι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, στο Ηράκλειο.

Το πρωτοφανές περιστατικό που προκλήθηκε πιθανότατα εξαιτίας κτηματικών διαφορών, ξεκίνησε όταν η μια παρέα  των πέντε κτηνοτρόφων ηλικίας 24, 18, 52, 47 και 21 ετών δέχθηκε επίθεση από τέσσερις άλλους ηλικίας 57, 28, 23 και 25 χρόνων. Λόγο στο λόγο οι τέσσερις άνδρες κατάφεραν κτυπήματα με ξύλινες βέργες (ποιμενικές ράβδους) στους τέσσερις από τους πέντε παθόντες, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό τους, ενώ προξένησαν υλικές ζημιές ύψους δύο χιλιάδων ευρώ περίπου  σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του πέμπτου παθόντα, 21 ετών.

Μάλιστα οι δύο ,από την ομάδα την παρέα των τεσσάρων ο 23χρονος και ο 28χρονος, έβγαλαν πιστόλια και έριξαν περίπου 10 πυροβολισμούς στον αέρα προκειμένου να εκφοβίσουν τους άλλους πέντε ενλω έφτασαν στο σημείο να πυροβολίσουν και το σκυλί των παθόντων τραυματίζοντας το.

Αμέσως μετά την πράξη τους το έβαλαν στα πόδια.

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τους\” πιστολέρος\” κτηνοτρόφους καθώς το περιστατικό καταγγέλθηκε στο οικείο αστυνομικό τμήμα ενώ διενεργείται και η σχετική προανάκριση προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια που προκάλεσαν το περιστατικό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook