Η Irina Shayk μπορεί να έγινε γνωστή μέσα από τη διαφήμιση εσωρούχων και στη συνέχεια μέσα από τη σχέση της με τον διάσημο ποδοσφαιριστή Ronaldo, αλλά… δεν «πουλιέται» στο Playboy!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ίδια, η οποία σε συνέντευξη της στο «Esquire», μιλά ολίγον τι… υποτιμητικά για τον Hugh Hefner και τον κολοσσό του.

«Ποτέ μου δεν θα έκανα φωτογράφιση για το Playboy. Ναι, μπορεί να είμαι μοντέλο για εσώρουχα, αλλά τουλάχιστον είμαι κλασάτη. Το Playboy μου πρόσφερε τόσα πολλά χρήματα πέρυσι για να το κάνω, αλλά αμέσως το απέρριψα. Είπα κατηγορηματικά “ΟΧΙ”».
    
Ανένδοτη η 26χρονη Ρωσίδα καλλονή, που έχει μια απάντηση για όλα. Όταν ο δημοσιογράφος της θύμισε πως τόσο η Naomi Campbell όσο και η Claudia Schiffer έχουν ποζάρει γυμνές για το «Playboy», η Irina απάντησε:

\"http://www.star.gr/uploads/fotoreportaz/2012/01/15012_2034.jpg\"«Ναι εντάξει. Όντως το έκαναν. Αλλά φωτογραφήθηκαν στο τέλος της καριέρας τους, και το έκαναν πολύ κλασάτα και στιλάτα. Μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου γυμνό στο εξώφυλλο ενός περιοδικού, αλλά ποτέ μου δεν θα έκανα κάτι τόσο πικάντικο».

Η Shayk, εκτός από το πόσο κλασάτη θεωρεί πως είναι, μίλησε και για τον έρωτα που τρέφει για τα ψηλοτάκουνα:
    
«Δυο πράγματα λατρεύω απ΄όταν ήμουν 10 ετών. Τα ψηλοτάκουνα και τις κοντές φούστες. Αλλά οι συμμαθητές μου με κοροϊδευαν. Έλεγαν “είναι τόσο αδύνατη και φοράει ψηλοτάκουνα!”»

Η ίδια πάντως εξομολογείται πως δεν ίδρωνε τα΄αυτάκι της:

«Φορούσα ο,τι ήθελα χωρίς να με νοιάζει η γνώμη των άλλων. Ούτε τώρα με νοιάζει. Ποτέ μου δεν άρεσα στ΄αγόρια του σχολείου. Έκαναν πλάκα μαζί μου, γιατί με θεωρούσαν πολύ σκουρόχρωμη».

\"http://www.star.gr/uploads/fotoreportaz/2012/01/15014_2036.jpg\"

(star)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook