Δύο απίστευτα περιστατικά καταγγέλθηκαν στο Flashnews.gr, δύο περιστατικά τα οποία μόνο ως ιστορίες ιλαρότητας μπορούν να χαρακτηριστούν ή αλλιώς μπορούν να περιγράψουν αναλυτικά πόσο «ψώνιο» μπορεί να είναι κάποιος.

Γνωστός και μη εξαιρετέος περιφερειακός σύμβουλος των Χανίων έκανε το εξής αμίμητο σε εκδήλωση μνήμης στα Χανιά πριν από λίγες ημέρες. Αφού ολοκληρώθηκε η εκδήλωση και ενώ είχαν καταθέσει όλοι αυτοί που έπρεπε να καταθέσουν στεφάνια, πήρε ένα στεφάνι από τον σωρό, από αυτά που είχαν ήδη κατατεθεί και φωτογραφήθηκε ώστε να φαίνεται ότι δήθεν και αυτός κατέθεσε στεφάνι! Η ιλαρότητα του πράγματος δεν τελειώνει εδώ. Μετά από την υποτιθέμενη κατάθεση στεφανιού, πήγε μπροστά από το πόντιουμ προσποιούμενος ότι ήταν και αυτός ομιλητής.

Φυσικά όλο αυτό το έκανε για να ανεβάσει σχετικές φωτογραφίες στα δικά του social media, δίνοντας την εντύπωση ότι συμμετείχε στην εκδήλωση ενεργά ως φορέας. Και όποιος “τσίμπησε” βλέποντάς τις φωτο του στα social, “τσίμπησε”.

Μάλιστα παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και πριν μερικούς μήνες στις εκδηλώσεις για την Μάχη της Κρήτης. Μετά το τέλος της εκδήλωσης, πήρε το στεφάνι που είχε καταθέσει εκπρόσωπος ξένης χώρας (!) και πήγε να φωτογραφηθεί. Ωστόσο όμως τον πήρε χαμπάρι ο συνοδός του πρεσβευτή της ξένης χώρας και τον έβαλε στην θέση του.

Ο συγκεκριμένος περιφερειακός σύμβουλος έχει απασχολήσει βέβαια και στο πρόσφατο παρελθόν με άλλα πολύ πιο σοβαρά ζητήματα και ήδη έχει προκαλέσει την δυσαρέσκεια των πολιτικών του προϊσταμένων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook