Ο Ροταριανός Ομιλος Χανίων διοργανώνει συνεστίαση στο κοσμικό κέντρον FLAMINGO ROAD στα Λενταριανά την Πέμπτη 12/1 στις 21:30 μμ.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, η συνεστίαση πραγματοποιείται \”επ’ ευκαιρία της επισήμου ετησίας επισκέψεως του Δ/του της 2470 Περιφερείας του Διεθνούς ΡΟΤΑΡΥ και κατά την διάρκειαν της οποίας θα πραγματοποιηθούν τα κάτωθι:

Α) Θα ομιλήσει : Ο Διοικητής του Ρόταρυ της 2470 Περιφέρειας ροτ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ με ΘΕΜΑ : « Αξιοποίησις των Ιστορικών Μνημείων δια την οικονομικήν ανάπτυξιν της χώρας μας».

Β) Το Διεθνές Ρόταρυ εορτάζει και αφιερώνει κατ΄έτος τον μήνα Ιανουάριο ως τον μήνα της Παγκόσμιας Ειρήνης και κατανόησης. Ως εκ τούτου ο Όμιλος μας θα κάνει σχετικήν ποιητική αναφοράν από τον Διακεκριμένον Ακαδημαϊκόν – Ποιητήν και Λογοτέχνην κ. Νικόλαον Μαραγκουδάκην.

Γ) ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: 1) του επιτίμου μέλους μας Dr.ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΑΛΚΙΝΟΟΥ Δ/ντού Μ.Α.Ι.Χ. Δια την πανθομολογουμένως τεράστια και καθοριστική συμβολήν του εις την οικοδόμησιν με σύγχρονες και πρωτοποριακές προδιαγραφές του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων που υπηρετεί εδώ και 25 χρόνια ανελλιπώς και που το κατέστησε δια των ενεργειών του και των επιστημονικών του γνώσεων ένα από τα καλύτερα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Αγρονομικά Ινστιτούτα

2) Ροτ. ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΣ με το Διεθνές Βραβείο Payl Harris Fellow καθώς και του ροτ/νού επιτίμου μέλους μας ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΜΑΡΓΙΑΝΝΙΤΑΚΗ με τιμητικό δίπλωμα του Ομίλου μας δια την κύρια και καθοριστική συμβολήν τους εις τα ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ 2008-9-10-11 που συνδιοργάνωσε ο όμιλος μας μετά του ομίλου Ηρακλείου.

3) Των τριών ΠΡΩΤΩΝ ΕΙΣΑΧΘΕΝΤΩΝ φοιτητών σε κάθε Ανωτάτη και Ανώτερη Σχολή καθώς και αριστευσάντων που μας δήλωσαν συμμετοχή. 4) του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥ ΦΑΡΟΥ δια την ίδρυσιν Μουσείου «Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου στα Χανιά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook