Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει καθημερινά ένας 67χρονος Χανιώτης θύμα τροχαίου εδώ και αρκετούς μήνες.

Ο 67χρονος είχε εμπλακεί σε τροχαίο τον περασμένο Ιανουάριο όταν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο τον χτύπησε ενώ έκανε ποδήλατο στην περιοχή Κόκκινο Μετόχι στα Χανιά. Ο 67χρονος χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Χανίων και κρίθηκε αναγκαίο να χειρουργηθεί ώστε να του τοποθετηθούν λάμες στα πόδια. Ωστόσο η ταλαιπωρία δεν σταματάει εκεί. Όπως αναφέρει στο flashnews.gr η σύζυγος του, ο 67χρονος στη συνέχεια έπαθε μόλυνση και ένα εγκεφαλικό.

Ο Γολγοθάς που ανεβαίνει καθημερινά ο 67χρονος και η οικογένεια του

Την ατέρμονη ταλαιπωρία που βιώνουν τόσους μήνες περιγράφει η σύζυγος του 67χρονου στο flashnews.gr. Συγκεκριμένα η σύζυγος του αναφέρει « Βιώνουμε μια ατελείωτη ταλαιπωρία τόσους μήνες. Ο σύζυγος μου μετά το τροχαίο νοσηλεύτηκε στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου και του έγινε χειρουργείο που τοποθετήθηκαν λάμες στα πόδια. Πήραμε εξιτήριο και επιστρέψαμε σπίτι μας ωστόσο έπαθε μόλυνση και ξανά μπήκαμε στο νοσοκομείο. Πριν λίγό καιρό, τέλος Ιούνη πήρε εξιτήριο και επιστρέψαμε σπίτι και κανονίστηκε να έρχεται κάποιος από ιδιωτική εταιρεία να κάνει αλλαγές στις πληγές. Παράλληλα μου έδειξαν και εμένα πως να τις κάνω και μου έδωσαν και επιθέματα.

Ωστόσο μετά που φύγαμε από το νοσοκομείο έχουν έρθει στο σπίτι για τις αλλαγές δυο με τρεις φορές. Τις τελευταίες πέντε έξι μέρες τους ψάχνω καθημερινά αλλά μεταθέτουν την επίσκεψη για την επόμενη μέρα. Στο μεταξύ ο σύζυγος μου είχε αφόρητους πόνους οπότε ήρθαμε ξανά το μεσημέρι της Δευτέρας (08/08) στο νοσοκομείο». Η γυναίκα ζητούσε ο άντρας της να μείνει στο νοσοκομείο ωστόσο αυτό δεν γίνεται καθώς έχει ολοκληρωθεί η νοσηλεία του και πλέον χρειάζεται αποκατάσταση.

Το ζευγάρι βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση και δεν βλέπει φως από πουθενά. Η σύζυγος συνεχίζει λέγοντας ότι « Ο άντρας μου χρειάζεται αποκατάσταση ωστόσο δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά στα υπέρογκα ποσά που ζητάνε στις ιδιωτικές μονάδες και κρατικός μηχανισμός δεν υπάρχει. Ο σύζυγος μου παίρνει το επίδομα πρόνοιας και παίρνουμε και το επίδομα αλληλεγγύης. Δηλαδή όποιος παίρνει επίδομα πρόνοιας σε αυτή τη χώρα πεθαίνει; Ο άντρας μου έχει ανάγκη να μπει άμεσα για αποκατάσταση.

Φεύγοντας από το νοσοκομείο την προηγούμενη φορά κανονίστηκε να έρχεται κάποιος ειδικός από ιδιωτική εταιρεία στο σπίτι να κάνει τις αλλαγές. Ωστόσο έχουν έρθει ελάχιστες φορές. Τις αλλαγές τις έκανα εγώ μέχρι που τελείωσαν τα επιθέματα. Τα συγκεκριμένα επιθέματα είναι πολύ ακριβά και μας είπαν ότι θα έρθει κάποιος ειδικός να φωτογραφήσει τις πληγές του συζύγου μου ώστε να μας δοθούν τα επιθέματα. Μάλιστα για να έρθουν από την ιδιωτική εταιρεία στο σπίτι καθώς επίσης και να μας δοθούν τα επιθέματα μεσολάβησε η κοινωνική υπηρεσία. Εμείς δεν μπορούμε με τίποτα να το αντέξουμε οικονομικά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook