Για άλλη μια φορά, στο πλαίσιο του περιορισμού των ασφαλιστικών μέτρων, ο Δήμος Αποκορώνου προβαίνει στον καθαρισμό των πηγών και του περιβάλλοντα χώρου με ταυτόχρονη απομάκρυνση φερτών οικοδομικών υλικών που εμποδίζουν την προσβασιμότητα με μηχάνημα έργου προς τις πηγές.

Δύτης με κατάλληλο εξοπλισμό και κατάδυση εντός των πηγών και με τη βοήθεια του μηχανήματος έργου θα απομακρύνει φερτά οικοδομικά υλικά και άλλα ξένα σώματα από τον πυθμένα των πηγών που πρόσφατα εντοπίστηκαν.

Κύριο μέλημα του δήμου πέρα από το δικαστικό αγώνα που έχει μαζί με την τοπική κοινωνία και τις αρμόδιες υπηρεσίες που έχου΄ν προσφύγει και μετά την εξασφάλιση για πρώτη φορά άδειας χρήσεως νερού με την υπ’αρίθμ.389/25.04.2018 απόφαση της Δ/νσης Υδάτων της Περιφέρειας Κρήτης, είναι η προστασία και η καθαριότητα των πηγών.

Για μια ακόμα φορά ο Αποκόρωνας ενωμένος (τοπική αυτοδιοίκηση, Κοινοτικό Συμβούλιο και κοινωνικοί φορείς) , προασπίζει και διεκδικεί τα ιστορικά του δικαιώματα, τα πολύτιμα κοινόχρηστα αγαθά του τόπου μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook