φωτο από newsbeast.gr

Ταυτοποιήθηκαν τα λείψανα δύο παιδιών που εντοπίστηκαν αυτό τον μήνα σε δύο βαλίτσες που πωλήθηκαν σε πλειστηριασμό στη Νέα Ζηλανδία. Σύμφωνα με την Αστυνομία τα στοιχεία τους δεν θα δημοσιοποιηθούν έπειτα από αίτημα της οικογένειάς τους.

Οι αρχές αποφάσισαν να μην δώσουν στη δημοσιότητα καμία πληροφορία που θα μπορούσε να οδηγήσει στην αποκάλυψη της ταυτότητας των δύο παιδιών, εξήγησε ο επιθεωρητής Τοφιλάου Φααμανούια Βααελούα.

Η Αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά τους θανάτους αυτούς. Η μακάβρια ανακάλυψη έγινε από μια οικογένεια που αγόρασε πριν δύο εβδομάδες διάφορα αντικείμενα μεταξύ των οποίων και δύο βαλίτσες σε διαδικτυακό πλειστηριασμό από αποθήκη του Όκλαντ.

Τα παιδιά ήταν ηλικίας πέντε με δέκα ετών, με τα λείψανά τους να έχουν παραμείνει στις βαλίτσες μερικά χρόνια. Η οικογένεια που βρήκε τα λείψανά τους δεν συνδέεται με τον θάνατό τους αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο το AFP.

Τη Δευτέρα η αστυνομία της Σεούλ στη Νότια Κορέα επεσήμανε ότι εντόπισε μία γυναίκα η οποία θεωρείται ότι είναι μητέρα των δύο παιδιών, η οποία έφτασε στη Νότια Κορέα το 2018 και έκτοτε δεν φαίνεται να έχει φύγει από τη χώρα.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook