Ο πληρέστερος online οδηγός για το μπλακ τζακ

  1. Μίλαν – Ίντερ (19:00)

Στο ντέρμπι του Μιλάνου, η τυπικά γηπεδούχος Μίλαν παίζει με την τυπικά φιλοξενούμενη Ίντερ. Οι «Νερατζούρι» θέλουν να… εκθρονίσουν τους «Ροσονέρι» από την κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου και έχουν ένα βαθμό παραπάνω στη Serie A. ➥ Η Μίλαν είναι αήττητη (2-2-0) και η Ίντερ (3-0-1) θα επιδιώξει τουλάχιστον να μη χάσει από τη συμπολίτισσα. Υπάρχει το έδαφος για να λήξει το παιχνίδι χωρίς νικητή. Ποντάρισμα στο σημείο Χ σε απόδοση 3.43.

  1. Ελλάδα – Ιταλία (21:00)

Η Ελλάδα και η Ιταλία άρχισαν νικηφόρα την πορεία τους στο Eurobasket 2022 και η μεταξύ τους συνάντηση αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο για την πρωτιά στον όμιλο, την οποία θέλουν πολύ και οι δύο. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα και πληρότητα σε επίπεδο ρόστερ, αλλά οι Ιταλοί παίζουν εντός έδρας, στο Μιλάνο, και θα τα δώσουν όλα μπροστά στο κοινό τους. ➥ Περιμένουμε πως η Ελλάδα θα επικρατήσει, αλλά με διαφορά μικρότερη των 15 πόντων. Ποντάρισμα στο combo 1 & Ιταλία (+14,5) σε απόδοση 1.83.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook