Πρόσφατα ο Δήμος Χανίων με ανακοίνωσή του «πανηγύριζε» για ολοκλήρωση του προγράμματος ασφαλτοστρώσεων σε δρόμους στις Δημοτικές Ενότητες Ακρωτηρίου και Κεραμειών.

Μόνο που διαβάζοντας τον αυτοθαυμασμό της δημοτικής αρχής, κάτοικος των Κεραμειών «βγήκε από τα ρούχα της» καταγράφοντας την πραγματικότητα σε δρόμο στα Κοντόπουλα, ενώ αναρωτιέται και για τα κριτήρια με τα οποία καθορίζονται οι δρόμοι που ασφαλτοστρώνονται.

Η κάτοικος γράφει χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είμαι μόνιμη κάτοικος Κοντοπούλων (Κεραμειά), το σπίτι μου βρίσκεται εντός οικισμού και ο δρόμος (αυτόν το δρόμο σας επισυνάπτω με  φωτογραφίες) έχει να ασφαλτοστρωθεί πάνω από 25 χρόνια.

Περιμέναμε ότι θα γινόταν και σε εμάς έστω και μία υποτυπώδη ασφαλτόστρωση σε αυτό το δρόμο όπου διαμένουμε και χρησιμοποιούμε καθημερινά τουλάχιστον 7 οικογένειες.

Να αναφέρω επίσης ότι είμαστε όλοι νόμιμοι και φορολογούμενοι πολίτες, πληρώνουμε τους λογαριασμούς μας, τους φόρους μας, τα τέλη κυκλοφορίας μας και οτιδήποτε άλλο μας χρεώνει το κράτος. 

Το ότι δεν έχουμε πολιτικά πρόσωπα να μας “βοηθήσουν” για να γίνει το αυτονόητο – όπως φαίνεται – το πληρώνουμε ακριβά.

Δεν καταλαβαίνω την αδικία, τις “προτεραιότητες” και τα κριτήρια των υπευθύνων για αυτούς τους ρημαγμένους δρόμους. Ας μου εξηγήσει κάποιος το Γιατί!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook