Ένα από τα καινούρια αστέρια της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής, ο Lolek (κατά κόσμον Γιάννης Αναγνωστάτος) εμφανίζεται την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου, στις 9 το βράδυ, στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής για να παρουσιάσει το ντεμπούτο άλμπουμ του Alone που αγαπήθηκε τόσο πολύ από κοινό και μουσικούς.

Ο Lolek θα τραγουδήσει live τις νεορομαντικές μελωδίες του, θα ντύσει με τη «στοιχειωμένη» φωνή του στίχους εξομολογητικούς που απογειώνονται από τις απρόβλεπτες ενορχηστρώσεις του και να παρασύρει το κοινό του σε ένα νοσταλγικό ταξίδι που ξεκινά από τα Βαλκάνια, τις παραδόσεις και τα μινόρε της Κάτω Ιταλίας.

Μέσα από κομμάτια με έντονες επιρροές από το βαλς (όπως το A Valse Of Α True Romance) ή τους folk ρυθμούς (Ηave Υou Νoticed? ή Ι Went To The Beach Alone), μέσα από αργόσυρτες μπαλάντες (Now Cry!), αλλά και ηλεκτρισμένους ήχους (These Guns)…

Μέσα από μια μουσική χωρίς αινίγματα και παράδοξες φόρμες, λιτή, απέριττη και ταυτόχρονα καθηλωτική που θα ερμηνεύσει όχι «μόνος» του, αλλά παρέα με την κιθάρα του και τους μουσικούς του: Μιχάλη Μοσχούτη (κιθάρα, lap-steel), Κώστα Τσιώλη (rhodes piano, συνθεσάιζερ, toy-piano, μελόντικα, ακορντεόν), Θάνο Κολοκυθά (μπάσο) και Θανάση Αρχανιώτη (ντραμς).

Η παράσταση ανήκει στον κύκλο «Η νέα γενιά στο προσκήνιο της Σειράς Γέφυρες» που διευθύνει ο συνθέτης Δημήτρης Μαραγκόπουλος.