Κανείς ποτέ δεν έπαιξε τόσο όμορφο τένις όσο ο Ρότζερ Φέντερερ και τώρα έφτασε η στιγμή να ολοκληρωθεί η καριέρα του στα 41 του χρόνια. Αυτό θα γίνει στο Λονδίνο για το Λέιβερ Καπ. Εκεί οι κορυφαίοι Ευρωπαίοι τενίστες θα αναμετρηθούν με τους καλύτερους από τον υπόλοιπο κόσμο και ο Ελβετός θα αγωνιστεί στο διπλό μαζί με τον Ράφα Ναδάλ. Αυτό θα είναι το μοναδικό ματς που θα πάρει μέρος ο Φέντερερ, καθώς ακόμη κι αν νικήσουν δεν υπάρχει πρόκριση, αλλά βαθμολογία και υπολογισμός νικών και ηττών.

Οδηγίες για να πραγματοποιήσετε τη fonbet εγγραφη

Θα είναι ένα ιδανικό τέλος σε μια καριέρα-όνειρο δίπλα στον μεγαλύτερο αντίπαλό του, που εξελίχθηκε σε καλό του φίλο. Απέναντί τους θα είναι οι Φράνσις Τιάφο και Τζακ Σοκ. Οι Αμερικάνοι αρχικά ήταν το θεωρητικό φαβορί (1.72 – 2.10) στη λογική ότι ο Φέντερερ δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό, όμως ο Σοκ πέρα από καλό σερβίς δεν έχει να επιδείξει κάτι περισσότερο ώστε να προβληματίσει τους βετεράνους αντιπάλους του. Αν είχε καλή φυσική κατάσταση και τρεξίματα θα ήταν πιο ισχυρό το δίδυμο με τον Τιάφο, όμως αυτό δεν ισχύει, ενώ τώρα θα έχει δώσει και αγώνα στο απλό νωρίτερα απέναντι στον Κάσπερ Ρουντ.

Φέντερερ/Ναδάλ – Σοκ/Τιαφό: 19 έως 22 games

Υπήρχε αξία σε ένα μικρό ποντάρισμα υπέρ των Φέντερερ και Ναδάλ, καθώς ποιοτικά υπερτερούν και με τους συγκεκριμένους αντιπάλους υστερούν μόνο στο σερβίς, όμως οι αποδόσεις γύρισαν ανάποδα πολύ γρήγορα. Στο 1.66 πλέον οι Φέντερερ και Ναδάλ, στο 2.20 οι Αμερικάνοι. Δεν βρίσκω αξία στο 1.66, αλλά θα πάω στο 1.83 για το Εύρος γκέιμ 19-22, κι αυτό ακολουθώντας την αίσθησή μου πως δεν θα ξεφύγει το ματς σε γκέιμ.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook