Στην λίμνη του Αγίου Νικολάου έπεσε η αυλαία το απόγευμα της Κυριακής (25/09) για το «Agios Nikolaos Cliff diving 2022» με την απονομή επάθλων στους νικητές.

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς για να παρακολουθήσει το εντυπωσιακό σόου των διαγωνιζομένων με βουτιές που κόβουν την ανάσα από τα βράχια της λίμνης.

Ωστόσο το τέλος μιας τόσο εντυπωσιακής εκδήλωσης επιβάλλεται να είναι και ανάλογο. Μόλις ολοκληρώθηκαν οι απονομές παρευρισκόμενοι και διαγωνιζόμενοι έκαναν χαμό.

Μια μεγάλη γιορτή στήθηκε και όλοι το διασκέδαζαν με την ψυχή τους. Παράλληλα οι συμμετέχοντας προχώρησαν σε ένα μοναδικό σόου και απέδειξαν για ακόμα μια φορά ότι δίκαια έλαβαν μέρος στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Το Flashnews.gr εξασφάλισε βίντεο και φωτογραφίες από το μεγάλο εορτασμό που ακολουθήσε μετά τις απονομές

Στην φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 26 αθλητές και αθλήτριες καταδύσεων από ψηλά σημεία, που ανήκουν στους κορυφαίος του κόσμου, προέρχονται από πολλές χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας κι έχουν κατακτήσει πολλά μετάλλια και πρωτιές σε διάφορες διοργανώσεις ανά την υφήλιο. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να βουτήξουν στην Λίμνη του Αγίου Νικολάου από βράχια ύψους 20 μέτρων.

Όλο το σαββατοκύριακο στους τελικούς, η αδρεναλίνη ανέβηκε στα ύψη σ’ ένα διαγωνισμό καταδύσεων γεμάτο ένταση.

Στη διάρκεια του διημέρου οι θεατές είδαν καταπληκτικές καταδύσεις απολαμβάνοντας ένα μοναδικό υπερθέαμα, κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις εντυπωσιακές καταδύσεις των διαγωνιζόμενων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook