Τοπικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως κατά τις βράδινές ώρες, με λίγες βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και λίγα χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 2 έως 11 βαθμούς και στα ορεινά από -5 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και το Λιβυκό θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι, ενισχυόμενοι τοπικά το βράδυ σε ισχυρούς.

Χανιά
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από τα Χανιά απόψε, με την θερμοκρασία στους 9 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 18/1, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 8 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ρέθυμνο
Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο απόψε, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 7 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 18/1, προβλέπεται συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 7 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ηράκλειο
Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης απόψε, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 7 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 18/1, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 7 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος
Αραιή συννεφιά θα επικρατεί απόψε στον Άγιο Νικόλαο με την θερμοκρασία να φτάνει έως τους 7 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 18/1 περιμένουμε λίγες αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που δεν θα ξεπεράσει τους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έντασης έως 4 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook