Από τις ερωτικές κραυγές μιας φοιτήτριας ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι συνοικίας στο κέντρο της Πάτρας στην οδό Δοϊράνης, οι οποίοι προκειμένου να βρουν την ησυχία τους, αναγκάστηκαν να καλέσουν την αστυνομία τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.

Στην πρώτη κλήση δεν υπήρξε άμεση αστυνομική ανταπόκριση αφού προφανώς οι αστυνομικοί πίστευαν ότι θα ξεπερνιόταν γρήγορα το πρόβλημα. Αλλά δυστυχώς συνεχίστηκε κι έτσι υπήρξε νέα διαμαρτυρία κατοίκων, οπότε δόθηκε το σχετικό σήμα στο πλήρωμα του περιπολικού που εκείνη την ώρα κινείτο κοντά στη συγκεκριμένη περιοχή.

Οι αστυνομικοί έφθασαν και μάλλον και οι ίδιοι διαπίστωσαν ότι οι γείτονες δεν είχαν άδικο αφού λόγω της γενικής ησυχίας που επικρατούσε οι φωνές της νεαρής είχαν ξεσηκώσει όλο το τετράγωνο.

Κάποιοι μάλιστα στέκονταν στις μπαλκονόπορτες μη μπορώντας να κοιμηθούν. Και όπως έλεγαν στις τηλεφωνικές τους κλήσεις, δεν ήξεραν τι να πουν στα μικρά παιδιά τους που ρωτούσαν επίμονα: «τι κραυγές ήταν αυτές».

Τελικά ο ένας από τους δύο αστυνομικούς κατέβηκε από το περιπολικό και χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος της φοιτήτριας. Η νεαρή απάντησε κανονικά και ο ένστολος την ενημέρωσε για το πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί, ζητώντας της να χαμηλώσει λίγο την ένταση της φωνής της.

(zougla.gr)